Sunday, May 03, 2009

Kesä!

Kyllä on ihanaa kun on niin kaunis ilma! Aika menee pihaa rapsutellessa ja työjuttuja miettiessä. Eikös se niin ole et hyvin mietitty on puoliksi tehty? Mä ainaki toivon niin ;).

Kesäinen ihqumekko valmistui jo ajat sitten. Tästä tuli varsinainen palapeli kun kankaanpalat oli niin erikokoisia ja mallisia :). Kangas on vähän turhan villi mun makuun, mutta niin suloinen ja ihana, että villiys kääntyy voitoksi sitten kuitenkin. Kangas on Hilcon viimekesän mallistoa, kiitos Taru!
Sinne lennähti vähän kukkia ja perhosia lisääkin :D.

Eilen oltiin rullaluistelemassa ja Melinda otti mukaansa skeitin :). Siitä tulee snoukkatyttö, sano mun sanoneen.. Melindan housut myös tehty omalla kaavalla tässä jossain välissä. Ihan käsittämätöntä miten paljon tavaraa on jäänyt blogaamatta!
Jocsu halusi mun ja hänen yhteiseksi harrastuksesi rullaluistelun, mitä siihen nyt muuta voi sanoa ku ok.. Ensimmäisen kerran ikinä ostin jonkin harrastusvälineen vain toiselle lapselle. Jotenkin vain tuntuu että tää ei välttämättä ole Melindan juttu, ja taitaa neiti itsekin olla samaa mieltä, kun ei tullut tappelua ollenkaan.
Jocsu on syntynyt liikunnalliseksi. Luistimet jalkaan ja menoks, aivan käsittämätöntä. Miten se voikin olla niin taitava tosta vaan, ja luottaa itseensä niin paljon. Äiti sen sijaan meinasi mennä pariinkin otteeseen päin seiniä ja edelleen päälimmäisenä on ajatus "tää on sairaan vaikeeta".

Nyt mä vien lapset kirjastoon ja kävelylle, ja sitten illemmalla tulee tänne myyntiin iso pino neulavihkoja ihanissa väreissä!!! Vielä ehtii saada äitienpäiväksi!!

4 comments:

Maria said...

Hieno pirtsakka mekko. Tosi kekseliäästi tehty, jos kerran on jämäpaloista tehty. Voisi ihan luulla tarkoituksella tehdyksi :)

Hih, minäkin kerran kokeilin rullaluistelua ja menin myös sen verran pahasti päin seiniä, että toivottavasti lapset eivät koskaan keksi pyytää minua seuraksi ;)

Tupuna said...

Kiva mekko. :) Täytyyp' tulla illemmmalla uudestaan. :)

Anonymous said...

Hei!
Hyvä kun tuet liikunnallisuutta, vaikka itselle voi olla alussa vähän kankeaa;)
Luistelu(lasken myös rullat) on tosi hyvää liikuntaa ja siinä oppii tärkeitä asioita sanoo fys.terapeutit. Oon tainnu enneki tätä sanoa..
Sirpa

Susanna said...

Maria, kiitos! Oli tossa noita leikkuusaumoja muutenkin, on joku Ottobren viime vuoden kaava. Mut sit puuttui paloja sieltä täältä ja voi huokaus.... ei ole oikein mun juttu kasailla tollaisia palapelejä ;).

Sirpa, juu kovasti olen yrittänyt tukea, niinkuin kaikkea muutakin tällaista järkevää. Ja mun mielestä on ihana ajatus että lapsi harrastaa vanhempansa kanssa, kaikki hyötyy, säästyy rahaa, ja varmasti oppii kaikenlaista molemmat.