Wednesday, May 06, 2009

Neulotuttaa

Tekisi pirusti mieli neuloa. Vietän päivät lankojen keskellä ja koko ajan pohdin mitä tekisin jos tekisin. Kriteerejä:

- nopeahko
- itselle
- ihq
- mitä voi pitää nyt keväällä

Mikä se jokin voisi olla, ehdotuksia?

Mua vähän ahdistaa tämä blogi nykyään. Tää on aina ollut mulle se paikka, missä saan purkaa vitutukset ja missä voin vapaasti tuntea erilaisia tunteita, esim lasten sairauksien suhteen tai omien pelkojen ja kiemuroiden suhteen. Ja nyt en voi sitä enää tehdä, kun täällä on kaikki. Ja itse asiassa mua vähän ärsyttää se, että irl ystävät ja tuttavat käyvät täällä utsimassa että mitä sen päässä nyt liikkuu, mutta vaikka mitä kirjoittaisin, yhteyttä ei oteta tai edes kommenttia jätetä. Se on jotenkin outoa, että nettiystäviltä tulee se isoin tuki aina. Ja siitä olen toki hyvin, hyvin kiitollinen.

No joo. En nyt jaksa kuljetella tätä ajatusta pidemmälle. En vielä tiedä mitä teen, mutta todennäköisesti mut löytää jostain muualta jo hyvin pian, ja tämä blogi ei enää sisällä suurempia henkkoht asioita vaan keskittyy ompelujuttuihin ja jos nyt uskaltautuis taas neulomaan :).

14 comments:

Villa Lankala said...

Miten olisi neulotukseen helpotukseksi February Lady?. Itse olen ihan samoilla spekseillä seuraavaa uutta neuletta haeskellut ja olen ajatellut just tuota February Ladyä jostain kivasta väristä neulottuna.

Mari said...

Jos sä muutat muualle, voisiksä kertoa mulle mistä sut löytää? Mun tulis ikävä!

Oispa kivaa jos voisit taas neuloa. Jos aloittais varovasti vaikka pitsisukalla?

Sini said...

joku kiva keväinen bolero? ne on kivan näkösiin. ite mä en ikinä pistäis semmosta päälleni ni en pääse neulomaankaan niitä =D.

jos muutat niin käy laittaa mulle viesti, mä haluun seurata sua. ja tiedän muuten ihan tasan tarkkaan mitä tarkotat. eniten vituttaa se, että kun OLETAT että ihminen x ei tiedä jostain kurjasta asiasta kun et oo sitä hälle kertonu ja hän ei oo sitä mitenkään maininnu. niin, ni sit ku kerrot niin 'joo mä luin blogista'. täh..?

Heini L said...

Heeei, jos karkaat, nii otat kyllä mut mukaan!

Tosi kurjaa on se että ei oteta yhteyttä, varsinkin heikkoina hetkinä. En tosiaankaan muista millon olisin nähnyt _ketään_ muuta kuin omaa perhettä + miehen perhettä.

Usein on selityksenä "joo, luin feispuukista, mut unohin ku oli muita juttuja". Näin tää menee nykypäivänä. Tosin voihan sitä itsekin ottaa yhteyttä, mutta ainakin minua sapettaa, kun yhteydenpito on tosi yksisuuntaista.
Hyvät ihmiset, pitäkää toisistanne huolta!

Hyvää kevättä :)

Lettu said...

Itse kun olen "huviihullu" niin miten olis joku pitsihuvi ?

Tiedän tunteen = mulla ex-työkaveri löysi "masennus"blogiini (joka on kuollu ja kuopattu siitä syystä), levitteli kaikki mieleni suynkimmät syöverit kahvipöytäkeskusteluun ???? Siis, HALOO, sekään ei voinu kommentoida vaan toimi noin ? Oli kuulemma jopa S-marketin kassajonossa asioitani puitu ! Käsittämätöntä ! Sitten kun ärähdin blogissani asiasta, niin sitten kommentoi ja vielä syyllisti minua tunteistani ja kirjoituksistani, millaista mulla viimeiset ajat oli työssni, sairaana ! Saan kai minä nyt tuntea ihan just niinkuin tunnen, niinkuin jokaisella on oikeus ! Voimia, halaus !

Susanna said...

Juu otan teiät kaikki ihanat mukaan :). Kiva kuulla että muillakin on näitä kokemuksia.. Ihmiset ovat alkaneet ajatella jotenkin niin, että rivi facessa riittää kommunikoinniksi ja pitämään ystävyyssuhteet yllä. Mitä helpommaksi kommunikointi on tullut, sitä pinnallisemmaksi se on muuttunut. Surullista.

February lady on kyllä ihana. Mutta mulla ei ehkä ole mitään lankaa noin paljoa, enkä halua ostaa ku entäs jos tyssää viiden sentin jälkeen. February baby tai tomten sen sijaan voisi olla mahdollista..ai niin mut ne ei oo itelle.

Pitsisukka, hmm, mulla olis kyllä yksi pariton sellainen odottamassa kaveria... :)

Mä haluisin jonkun boleron tai shrugin, mutta tää vartalo ei ehkä ole se paras mahdollinen moisille.

Voi kamala ku on vaikeeta. Ehkä mä neulon swallowtail shawlin loppuun, siitä ei puutu ku muutama mallikerta.

*mietintämyssyssä kuohuu*

Kanerva said...

Jos käytät hattuja niin tee sellainen kesäksi!

marja said...

tee vain bolero omaan käyttöön, pidä sitten kotona tai takin alla, jos et hirviä/kehtaa käyttää julkisesti ..

MODA2.ssa oli yksi simppeli versio, joka mulla on työn alla .

Anonymous said...

älä katoa, olet niin ihana ja aito!!

-maria- said...

Huivia olisin ehdottanut, mutta Helleborus onkin jo sulla valmiina :)

Mutta tuossa puit hyvin sanoiksi yhden syyn sille, miksi en ole face bookissa. Eli haluan, että jos joku on ystäväni, hän joutuu näkemään vähän vaivaa :) Ja samoin minäkin, että pidän ystäviin yhteyttä muilla keinoin. Ajatuksenani kai on, että jos sitä vaivaa ei jaksa puolin ja toisin nähdä, niin ehkä se ystävyys ei sitten kanna.

routa said...

kyllä miekin haluaisin löytää siut jatkossakin.
kivaa että olet taas innostunut neulomaan.

taru said...

Niin, tosi kurjaa tyo ystäväasia.
Omassa elämässäni olen huomannut, että valitettavan usein minä olen se, joka ottaa ensin yhteyttä.

Mutta eihän sitä voi olettaa, että itse ystävänä aina olet se aktiivisempi puoli, kaveruushan on kaksisuuntainen tie.

Susanna said...

Taru, joo toki on kaksisuuntainen tie, enkä mä varmastikaan ole mikään esimerkillinen ystävä. Tarkoitin tässä lähinnä kuitenkin sitä, että käydään blogissa lukemassa mutta muutoin ei kiinnosta, ja että tavallaan vaklataan miten sillä nyt menee, mutta ei haluta nähdä sitä vaivaa että ottais joskus yhteyttä.

Jos joku mun ystävä itkeskelisi netissä vaikka nyt sitten miten raskasta on kun lapsi on sairas, niin kyllä mä ottaisin yhteyttä, tavalla tai toisella. Ihan niinkuin sinäkin olet aina tehnyt, kiitos rakas ystävä :)

Tellu said...

Toivottavasti et katoa mihinkään tai nappaa ainakin minut mukaan? Olet ihana ja aito ihminen. Voimia sinulle!