Tuesday, September 29, 2009

ETSINTÄKUULUTUS!!!

Muistaako kukaan parin vuoden takaista Modaa tai Suurta Käsityölehteä, missä oli puhvihihainen neuletakki, tehty vihreästä langasta mikä vaihtoi vähän väriä. Todennäköisesti vuoden 2007 lehti, uskoisin, kun sillon vielä neuloin... Anu Harkilla oli muistaakseni näppinsä pelissä kaiketi neuleen ohjeessa, ja ainakin Tikrun blogissa tästä mallista oli jotain puhetta.

Mun pitäs nyt pikapikaa löytää se lehti tuolta tuhansien lehtien joukosta. Mulla siis on se, ei tarttis tietää ku numero. Tai EDES se onko malli tosiaan Modassa ja sittenkin SK:ssa. Oon kyllä melkein varma että Modassa.

Voi ahdistus.

edit: Lehti löytyi, oli se sentään Moda. Mutta Anu Harkilla ei ollut kyllä mitään tekemistä koko jutussa. Paidan väri sentään oli vihreä, solid color tosin mutta kuitenkin.... Vissiin mä muistin just sen pinkin hirvityksen ja siitä jotenkin assosioitui puhvi+anu=se neule.

3 comments:

ullapulla said...

en oo kyl ihan varma tarkotatko tätä mallia, mut suuressa käsityölehdessä nro 4/07 on anu harkin suunnittelema "prinsessatakki", siinä on puhvihihat mut se on pinkki ja siinä on viininpunasia raitoja. mut kriteerit 2007 lahti, anu harkki ja puhvihihat täytty. =) muuta anu harkkiin liittyvää puhvihihaista neulatta ei ainakaan 2007 sk:ssa ole.

Susanna said...

hmm. Mut eikös se prinsessatakki ollut ihan hirvee? :) Voi itku jos mä oon jotenki sotkenu mielessäni harkin tähän. Se takki oli kyl vihreä, siitä olen 99% varma... voi tsiisus sentään! kiitos avusta!

tikru said...

se puhvihihatakki oli toi rinsessatakki, joka näytti jenkkifutaajalle, tekijä harkki, sk oli julkaisija, joten etit eri versiota. ja hyvä kun aito löyty :))