Tuesday, December 29, 2009

Jos vaan...

... olis terve. Niin tekisin sitä tätä ja tota. Mutkun en oo niin en sit tee. Alkaa vaan ahdistamaan.
Monta monituista viikkoa sitten valmistui yksi mekkonen tyttärelle, ja sain vihdoin kuvattuakin sen. Mekko on ihana, aivan loistava talvimekko! Kangasta vaan oli hieman hintsusti joten tuossa on saumoja enemmän ku laki sallii, mutta mitä siitä. Hihoihin kangasta ei olisi edes riittänyt, mutta mielestäni punaiset hihat sopiikin paremmin, tasapainottaa muuten aika vilkasta kangasta. Mekon malli samainen ei-miltään-näyttävä mekko Ottobresta 6/08, näitä on viime aikoina moni bloggaaja tehnyt. Lehdessä näyttää ehkä maailman tylsimmältä mekolta vaan ei oo. Helma on siis vuoritettu palloksi, keskellä edessä kuminauharypytystä ja muuta ihkuu. Tyttö tykkää.

Neidillä puuttuu muutama hammas...
Tänä jouluna paketoitiin simppelisti voimapaperiin. Koristeeksi käytettiin aiemmin askarteluista ylijääneitä paperisoiroja mitä rei'ittelin uudella ihanalla lävistimelläni. Sain sellaisen Sinellistä kun siellä piipahdin (älkää kertoko Jiille ettei ne niitä ihan noin vaan yleensä jakele :D). Ihana.
Takapihalla on lohduton, mutta silti niin ihana näky :).

***
Siivosin tänään eteisen, siis tuulikaapin, kokoa ehkä puoltoista neliötä, ja käytiin lasten kanssa kaupassa (20min). Siihen meni voimat. Loppupäivän olen hengaillut, todennut että pyykkikone ei linkoa, tiskipöydälle ei enää mahdu astioita, ja että 7v uhmaikäinen on ihan pirun ärsyttävä. Odotan teini-ikää innolla, ainakin toivon että siihen mennessä on jo mennyt tajuntaan että potkiminen ja lyöminen ei ratkaise mitään. Tai jos vielä sittenkin lyö niin vedän kyllä takas, samperi :))). Hermoja koetellaan siis.

Ja yksi pieni valituksen aihe. Kun mä monta vuotta päämäärätietoisesti pyrin siihen, että en enää yksin joudu hoitamaan lapsia kipeinä/kipeänä, lomilla jne, niin miten helvetissä olen taas tässä tilanteessa????? Mikä pirun älynväläys oli pitää työhuone kotona??? J ei saa jäädä hoitamaan lapsia ja kaikki lomat on taas mun rasti. Eihän siinä muuta, kivahan se on lomailla, mutta kun sillä ei maksella laskuja. Ensi vuoden tavoitteeksi liiketila. Siellä voi sitten sairastaakin rauhassa :).

Ugh. Vajoan takaisin sohvalle.

5 comments:

katja73 said...

Juu, mulla 11- ja 13-vuotiaat, kyllä ne vieläkin potkii ja lyö, mutta ei mua, vaan toisiaan :)

Ihana tuo grillikuva, tuli niin hyväätekevä nauru päivän päätteeksi, kun vapaapäivä päättymässä ja se tuli vietettyä lasten kanssa kaupungissa, haettiin alennusmyynneistä joululahjaksi saaduilla lahjakorteilla vaatteita. Voit varmaan uskoa, että rankka oli reissu :)

Tsemppiä työhuoneen etsintään, haaveita pittää olla :) Mukavaa vuodenvaihdetta ja paranemisia!

Prefecta said...

Hengessä mukana!

toivoopi p
http://anotherfabday.blogspot.com

Nina said...

Nätti mekko!

Toivottavasti tänään on parempi päivä ja olo kohenee. Kohti uusia haasteita vuonna 2010, Hyvää Uutta Vuotta!

nimim. Haastattelu siellä koulussa viikon päästä perjantaina :O

Merja K said...

Tsemppiä, paranemista ja hyvää uutta vuotta!

Anonymous said...

Vähänkös repeilin grillikuvalle :-D