Monday, October 11, 2004

Tossut välipalaksi

Huoh. Punaisesta pop plussasta tekemäni kaulaliina on valmis, ja tänään sain pääteltyä langanpäät. Oli pakko, koska muuten olisin jäätynyt pihalla. :)

Lankaa jäi vajaa kerä yli, ja koska Melindalla ei oikein ole (eipä...) mitään kivoja tossuja, niin tein sitten paksut tossut/sukat hänelle. Toinen tossu valmistui siinä sivussa kun nukutin poikaa päiväreille! Ja tuli samalla verestettyä sukantekotaitoa, kyllä olikin tuo kantapään väsäys vähän hakusessa... Tein tossuihin nauhakujan resorin alle, ja siihen pitäisi punoa nyöri. Toinen tossu on puoliksi valmis, ehkä vielä tänä yönä teen sen loppuun, jos jaksan.

Tänään keksin kaikenlaisia joululahjaideoita, mutta koska piiri pieni pyörii, en oikein voi niitä täällä pohdiskella!!! Onneksi olen päivät vain lasten kanssa kotona, niin pystyn rauhassa salaa tekemään vaikka mitä. Ja koska lankoja on joka puolella muutenkin, mieskään ei huomaa mitään ihmeellistä, vaikka unohtuisi lahjat lojumaan.

Olen kyllä varsinainen tekniikan ihmelapsi. Sivulla on vaikka kuin monta kuvaa, ja nyt vasta hiffasin että miten tekstin saa kuvan yläpuolelle... Kerran yritin aiemmin, mutta varmaan sitten klikkasin jotenkin sivuun, ku ei totellut... No nyt menen lukemaan vielä meilit ja sitten hetki kilkuttelua ja sitten tuutimaan. Hyvää yötä!
Tossut

1 comment:

Anonymous said...

tossut välipalaksi olet nopea. itsekkin pidän käsitöistä. olen virikeohjaajana ja nyt on joulu lähellä neuloin tonttuja n.2 päivässä, eli ne meni niin et ensin tein 1,5cm mustalla saappaita sit 3cm punasia housuja ja paitaa 3cm t.punasella, kasvot 1,5cm ja pipo 2cm ja päättely.(neljällä puikolla). täytin vanulla ja tein pinta kirjailuna silmät yms. joskus parivuotta sitte tein lasten lapasia hullunlailla 3päivässä mut nyt ei sain lapasista tarpeeksi. kiitos hyvät sivut! t. pupux