Sunday, November 21, 2004


Aamulla herätessä oli ulkona tämännäköistä. Ihanaa!

Eilen sovin Ninnin kanssa että nyt yritetään saada jotain valmiiksikin ja raportoidaan edistyksestä toisillemme blogien kautta. Mun tavoitteena olis saada se villapaita vihdoin viimein valmiiksi... Totesinkin tuossa, että mua vaivaa varmaan joku luopumisen tuska, kun aina loppusuoralla vauhti hyytyy. No mutta eilen sitten innostuin tekemään niitä hihoja, kun ajattelin että tahdon aamulla laittaa blogiini viestin että hähhää nyt se on valmis! Kuinkas sitten kävikään, lanka LOPPPUI KESKEN. Mä en kyllä edes tiedä onko sitä edes ollut tarpeeksi, kun olen ostanut sitä vähän väliä lisää, mutta tehnyt myös kaikenlaista muuta pientä samasta langasta. Nyt sitä joka tapauksessa tarvitaan lisää. Hihoista puuttuu enää noin 10 riviä, jos sitäkään, ja sitten kaulus.

Hahtuvaa oli pakko päästä kokeilemaan heti, ja teinkin mallitilkun illalla. Sitä on kiva neuloa. Nyt pitäisi aloittaa siitä tossut Knittyn Fuzzy Feet -ohjeella. Ja tumput Ziinan sivuilta löytyvällä ohjeella. Ja sitten pitäisi tehdä.... Voi että, tekemistä riittää! Ihanaa! Eilen tein listaa joululahjoista, että mitä kellekin, kun tuntui että rupeaa homma karkaamaan käsistä kun suunnitelmat muuttuu lennossa. Mutta ei niistä sen enempää! Nyt menen blogikierrokselle ja sitten neulomaan jotain, kas kun minulla on laatuaikaa itseni kanssa, harvinaista herkkua! :)

4 comments:

Ninni said...

Miulla on kohta pipo valmis! Se vain alkoi elämään aivan omaa elämäänsä käsissäni eikä siitä tullutkaan pojan, vaan tytön pipo. Lähetän sen kaverin tytölle postissa. Itse asiassa siitä on tulossa aika hupaisa hatuke.;D
Nyt kannustuksen sana: Muutamat rivit vielä kun olet käynyt ostamassa lankaa, sitten saat koota puseron ja se on valmis!=)

Susanna said...

öö SAAN koota puseron... mä inhoan sitä kasaan kursimista :) miten se voikin olla niin rasittavaa puuhaa!

Ziina said...

Minä tykkään kasaamisesta, tietää että kohta näkee sen päällä ja koitan tehdä aina oikein siistiä ja huomaamatonta jälkeä, jottei saumaa edes huomaisi.

Anonymous said...

Äidin laatuaika kannattaa käyttää todella hyödyllisesti. Kuten neuloen tai lankakaupassa käväisten. ;)

Minullekin on luvassa ensi sunnuntaina laatuaikaa itseni kanssa, ipanat ovat mummilassa ja mies menee auttamaan muutossa. Jeee....

Kati