Monday, November 22, 2004


Huomenta! Tai siis päivähän nyt jo on. Olen tullut siihen tulokseen, että mua vaivaa vitamiinien ja liikunnan puute. En jaksa mitään. Siis kyllähän minä neulon jne, täytyyhän sitä ihmisen kuitenkin jotenkin pitää itsensä hereillä, kun kuitenkin on ne 2 lasta huollettavana. Mutta noin muuten, jos voisin valita, en varmaan nousisi sängystä. Joten tänään täytyy aloittaa terveellisempi elämä, eli mars vihannestiskille. Ja nimenomaan kävellen :)

Siinä päivän off topic -annos, mennäänpäs asiaan. Ylläolevassa kuvassa äsken tekemäni tossun aloitus. Kaksinkertaisesta hahtuvasta kuutosen puikolla. Nopeaa ja mukavaa, lanka on miellyttävän tuntuista. Nyt kun vielä ehtisi sen tehdä ripeästi. Ja argh, sille vielä parikin! Päädyin kerimään langasta kaksi kerää, koska kiekon sisältä loppupään kaivaminen tuntui mahdottomalta tehtävältä. En edes tavallisista lankakeristä ikinä meinaa löytää sitä päätä, ja tämä lanka on vielä niin höttöä että pelkäsin vaan sotkevani ja lopuksi katkaisevani koko langan.

Eilen illalla sain tehtyä yhden pipon, mutta en voi laittaa siitä kuvaa, kun muuten sen saaja heti arvaa että se on hänelle... Pitäis varmaan tehdä itsellekin pipo, täällä meinaan on TALVI. Aamulla en jaksanut ollenkaan ulos lasten kanssa (huono huono ihminen....), mutta jospa nyt raahautuis iltapäivästä. Nyt menen kuitenkin sohvannurkkaan kahvikupin ja neuleen kanssa. Minkäs työn ottais... vai pitäiskö aloittaa jotain uutta :)

3 comments:

Anonymous said...

Tai sitten Espoossa on liikkeellä yleistä väsymystä. Talviunien perään olen minäkin huudellut!

No, eiköhän tsempata! Mahdollisimman pian. Ihan kohta. Viimeistään huomenna kuitenkin. Tai ensi viikolla. ;)

Marjut

Susanna said...

tjaa, tämä onkin paikkakuntakohtaista tämä väsymys! Olkoot, takaisin Vantaalle en muuta :)

Pitäisköhän suunnata virkistävälle visiitille Helsingin Korkeavuorenkadulle? Jos se Helsingin ilmasto tekis olon vähän vetreemmäksi...

Ziina said...

Mä en taida olla ainoa joka pakottaa itsensä ulkoilemaan lasten kanssa:) Ulkoilu kyllä piristää kovasti.