Saturday, November 20, 2004

Hahtuvaa jee!


Lahden Vuorelma-Aholta tilaamani hahtuvat pääsivät VASTA NYT hellään huomaani. Velikulta jätti ne siskoni luo, mutta koska rakas siskoni on lahopää, hän kolmeen otteeseen UNOHTI ottaa langat mukaansa. Nyt harmittaa älyttömästi, sillä lankojen mukana olleessa laskussa oli eräpäivä viime maanantaina.... Täytyy soittaa liikkeeseen ja selittää, koska en tosiaan halua että kauppias kuvittelee joutuneensa huijatuksi. Haluan kuitenkin jatkossakin juoksuttaa veljeäni siellä :)

Jännittävä tuttavuus tämä hahtuva. Täytyy heti päästä kokeilemaan!

6 comments:

Ninni said...

Muakin kiinnostaisi hahtuvalanka. Miten sitä voi hyödyntää, jos ei aijo huovuttaa pesukoneessa?

Susanna said...

Älä multa kysy... Tiina muistaakseni on tehny siitä lovikkalapaset. Kai siitä kaikenlaista voi tehdä, mutta jospa joku asiasta jotain tietävä kertois meille?

Ziina said...

Siitä voi tehdä vaikkapa pipon tai lapasia tai vauvansukkia tai villatakin tai villahousuja tai villavaippahousuja, mutta koska joku kumminkin huovuttaa sen koneessa pilalle niin helpompaa on huovuttaa ne valmiiksi:)

Anonymous said...

Oijoi. Tuo kuulostaa ihan mun siskolta. Silläkin on vähän harva pää. :)

Kati

Anonymous said...

Erittäin tyhmä kysymys lahen naapurissa suurimmanosan elämästäni eläneeltä....??? Mutta onko vuorelma-aho sama liike mikä löytyy sokoksen yläkerrasta Lahesta??? Yritin käydä siellä mutta langoista ei ollut tietoakaan ja kansallispuvuista pysyn kaukana :/ ... okei hieman myöhään huomasin lankanurkkauksen mutta en mä siellä hahtuvia nähnyt?????? Lape.

Ziina said...

Ei, vuorelma -aho on kirkkokadulla, triosta korttelin verran "alaspäin"