Tuesday, November 30, 2004

Linna


Eilen oli täydellinen keli linnanrakentamiseen! Pojat puuhastelivat pihalla koko illan ja tekivät pihan nurkkaan pienen linnan, kuvan ottamisen jälkeen siihen tuli kattokin! Jocsu oli innoissaan, eikä olisi millään tullut sisälle. Talvi on niin ihanaa aikaa, paitsi jos on pakko raahautua vaikkapa neuvolaan ja tietä ei ole aurattu, siinä kun työntelee tuplarattaita lumessa, rupeaa kesä tuntumaan tosi kivalta :D

3 comments:

Ziina said...

Suosittelen ergoa tai patapummia kunhan kuopus vähän kasvaa, myös pulkka on talvella kätevämpi kuin rattaat. Meidänkään rattailla on turha lähteä edes viiden sentin hankeen, ja työnnettäviä on vain yksi.

Susanna said...

Juu onhan näitä kaikenlaista kokeiltu. Meillä on kyllä vaunuissa hyvät isot renkaat, mutta kun pelkät vaunut painaa 23kg niin ei niitä paljoa umpihangessa työnnellä. Esikoinen ei jaksa kävellä neuvolaan tai kauppaan saakka, tai ehkä käveliskin mutta matkaan menis tunti. Ja sitten taas rahakysymys, ilman vaunuja pitäs maksaa bussissa, mihin taas ei ole varaa, kun hintaa kauppakäynnille tulis sitten seitsemisen euroa... :)

Anonymous said...

Aijai kun tulee lapsuus mieleen tuosta lumilinnasta, ei ole yksi tai kaksi kertaa kun ollaan veljeni kanssa sään sallitessä väsäilty mitä ihmeellisimpiä rakennelmia mummolan pihaan. Muistan usean joulun jolloin lahjojen jaon jälkeen tai ennen pitänyt väsästä linnaa pihalla :) ja juuri niin kauan kuin talolta löytyi kuivia rukkasia liian märkien tilalle :D Se oli sitä kultaista lapsuutta... nyyh.. Lape.