Tuesday, November 30, 2004

Tohvelit


No niin toimihaan tämä vihdoin. Eilen illalla yritin muka ihan nopeasti laittaa juttua, mutta kas kun blogger oli vähän eri mieltä mun kanssa. Tottakai sitten kun rupes kiroilemaan sekin rupes toimimaan :)

Nyt molemmat tohvelit on valmiit. Saapa nähdä miten niille käy, suhtaudun vähän skeptisesti koska mä en ole mikään mestari noiden ohjeiden muuntelemisessa. Paremmin sujuis jos ihan päästä keksis, mutta kun enhän mä osaa virkkuukoukulle mitään suunnitella. Mutta ehkä en enää voi sanoa, etten yhtään osaa virkata, nyt osaan jo vähän...

No mutta, pitää yrittää raahautua pyykkituvalle tänään. En vaan millään jaksais edes pukea päälle, mutta kai se on pakko ko kohta ei ole muksuille puhtaita vaatteita :) Meni muuten tähän pyykkirumbaan siinä määrin hermo että päätettiin ostaa oma kone, täällä uudessa kodissa kun se pyykkitupa on tuolla puolen kilometrin päässä, vähän rankkaa tuolla sohjossa kahlata pyykkien kanssa.. huoh.

Toivottavasti tohvelit nyt jotenkuten onnistuu, että tulis edes lapselle sopivat :) Lankaa kyllä meni melkein 100g ja sillä pitäisi saada aikuisellekin sopivat. No katsellaan! Nopeat ainakin oli tehdä..

No comments: