Sunday, November 14, 2004

Produktiivinen päivä


Tänään olen ollut ahkera. Päätyöhän oli ja on edelleen se Jarin villapaita, siinä on nyt hihat puolivälissä... Olin vähän väärin arvioinut paljonko siitä vielä on tekemättä. Luulin että etukpl on melkein valmis, mutta pöh kun nuo miehet on niin isoja!!! Eilinen päivä menikin siinä, ja illasta pääsin aloittamaan hihoja.

No tänään sitten oli yksi sellainen hetki, ettei oikein pystynyt neulomaan, mutta keksin sitten että virkata varmaan pystyis. Ja minähän siis edelleenkään en osaa virkata, vaikka perusteet tiedänkin. Olin jo pari päivää pohtinut, että miten hitossa se hippy-pipo tehdään. Näin jo untakin siitä. Ohjeessa lukee: tee lankalenkki etusormesi ympärille ja luo siihen 15 ks. Siis täh? No pohdin ja pähkin ja lopulta keksin, pakkohan sitä sitten oli kokeilla. Ja yllä on lopputulos, pipo melkein yhdeltä istumalta! Välissä käytiin kahvilla :)

Että sellainen isänpäivä täällä. Nyt palaan niiden hihojen kimppuun ja samalla nukutan pojan.

Ai niin, joukkoomme on liittynyt taas uusi blogi, käypä katsomassa Ninnin neuleita.

3 comments:

Anonymous said...

Ihana hattu! Ja tosi söpö vauva! Oijoi... :) Hmmm, pitänee näköjään suunnata ajatuksensa vaan neulomiseen tai muuhun, muuten voi iskeä v-kuume. :|

Anonymous said...

Jassåå, taas iski liian nopea hiirikäsi. Nimi unohtui. :D

t. Kati

Ninni said...

Ihana hattu, tyttö ja kuva!=D Minäkin olen neulonut tuosta samanvärisestä Hippystä. Tosi kaunista, vaikka, niinkuin sanoit, melko akryylistä.