Monday, November 15, 2004

Neulominen laihduttaa?

Tämän päivän Iltalehdestä:

" Moni Hollywood-julkku Julia Robertsin lisäksi on ilmoittanut harrastukseskseen neulomisen. Puikot eivät viuhu vain neulomisen ilosta. Toinen syy on siinä, että kun kutoo, ei voi syödä. Joten jos napsit jotain koko ajan televisiota katsoessasi, ota käteesi puikot ja jo helpottaa. "

Yhtä tuulesta temmattu juttu kuin se, että imettäessä voi syödä mitä vaan ja kilot eiku vähenee. Ja kyllä neuloessa voi syödä, just vedin puolikkaan levyn suklaata siinä sivussa kun neuloin. Ehkä enemmänkin neulominen voi vähentää sitä jääkaapilla ravaamista. :)

Neulomisrintamalla on hiljaista. Poika on ollut yks kakkapää (!) koko päivän, hetkeks käännät pään ja se jo makaa siskon päällä tai vetää sitä varpaasta tms. Neuloin ainoastaan päiväreiden aikana, mutta puolet siitäkin ajasta meni täällä bloggaillessa... Nyt tuli Jari kotiin, jospa vaikka saisin rauhassa vähän puuhastella vaikka kauniiden ja rohkeiden ajan (siis enhän mä tietenkään muuten niitä katso).

2 comments:

Ninni said...

Tässä blogeilussa piilee kyllä se vaara, että ei tule neulottua kun roikkuu koneella;D
Meilläkin tuo isompi on ottanut kaikki mehut meistä irti viime aikoina, vaikka osaa sitten olla tosi ihanakin.
Pitäisikö tosiaan koittaa ottaa puikot käteen silloin kun tekee mieli mennä jääkaapille. Raskauskiloja ois karistettavana vaikka kuinka. Laihempana ei menis niin paljoa lankaakaan jos itselleen jotain neulois..
lihavuus vie rahat! Hoikkana menis vähemmän rahaa herkkuihin ja lankoihin.

Anonymous said...

Mulla kanssa tuntuu että olsi joku kolmas käsi joka kokoajan lappaa neulomisen ohessa jatain suuhun! Kumma että sitä lisäkättä ei näy silloin kun pitäisi kantaa kaksi kauppakassia, limupullot, kissanhiekka ja 10,5 kiloinen poika toiseen kerrokseen ;)
* Jenni