Tuesday, November 16, 2004

Saisko hetken rauhaa pliis

Ei tässä taloudessa ehdi taas tekemään mitään. Villapaidan hihat on edistyneet kaksi riviä. Huoh. Mutta tonttuilurintamalla menee paremmin, koska keksin tämän virkkausjutun. On se vaan niin kätevää, ei purkaudu koko työ vaikka pienet kädet kävisivätkin pöllimässä puikon, vie vähän tilaa, eikä siihen tarvii keskittyä sen kummemmin. Sain tehtyä eilen yhden patalapun ja tänään kännykkäkotelon mummille. Muista saavutuksista ei sitten voikaan puhua.

Tänään olisi halpaa Hippyä Anttilassa viimeistä päivää. Vitsi mikä sanajärjestys! No juu. Oon yrittänyt keksiä syitä miksi sitä pitäisi ostaa lisää, mutta olen nyt kuitenkin tullut siihen lopputulokseen, että tuhlaan rahani sittenkin johonkin missä on vähemmän kuin 80 % akryyliä. Esimerkiksi halpaan fritidsgarniin :) Ja sitten minä tahdon niitä ihania nalleja joita Marjut ja Niina olivat ostaneet Menitasta. Ja sitten minä tahdon.... JOULUPUKKI TULE JO!!!!

Jälkikasvu on sitä mieltä että tahtoo sitä tätä ja tuota NYT HETI, täytyy mennä katsomaan mistä on kyse. Katsellaan jos saisin myöhemmin näpsittyä vähän kuvia.

3 comments:

Ziina said...

Kuulostaa tutulta touhulta, mitään ei saa rauhassa tehdä kun pitäisi antaa mehua ja tehdä sitä ja tätä. Kamerakin putoaa aina välillä lattialle, onneksi se on kovaa tekoa.
Pienempi kiipeää tuolien kanssa ihan minne vaan, tiputtelee kaikki ruoat koiran syötäväksi tai istuu koiran päällä ja työntää sormea elukan silmään.Isompi leikkelee saksilla mitä milloinkin ja tappelee pienemmän tai koiran kanssa. Kuulosuojaimia voisi harkita:)

Niina said...

Nallet ovat tältä haavaa valitettavasti Menitasta ainakin loppu (mainostettiinkohan me liikaa), mutta toivottavasti niitä tulee sinne lisää. On ne sen verran söpöjä. Ja käyttökelpoisiakin vielä ;-)

Susanna said...

No voi höh. Mä niin tykästyin niihin. Neulontalistalla paljastinkin just etten ennen ollut edes kuullut tällaisista nalleista tai stich markereista, mutta olen kyllä just sitä tyyppiä joka rakastaa kaikkea tuollaista "ylimääräistä tilpehööriä". Ehkäpä ostan siis jotain muuta kivaa :)