Thursday, November 04, 2004

Tänään ostoksille

Tänään suuntaan sinne Menitaan. Ikinä en ole käyny, kummallista, kun Helsingissä oon kuitenkin koko aikuisikäni asunut. Jos näette kaupungilla hiippailemassa naisen joka raahaa lankakasseja mukana ja rintarepussa on pikkuvauva, niin that´s me. Tosin ilma on aika sateinen, täytyy nyt katsoa pitääkö keksiä plan B. Sateenvarjo, vaavi ja ne ostokset on tosi hankala yhdistelmä. Silti ruuhkajuna, vaunut ja ostokset on vielä hankalampi. Esikoinen nyt ainakin saa jäädä kotiin.

Saakohan Menitasta hahtuvaa? Toisaalta tekisi mieli mennä käymään siellä Itiksen lankakaupassa, missä on kuulemma edullista hahtuvaa. Mutta jos menen sinne, en ehdi neuletapaamiseen. Ja kuitenkin olisi mukava saada aikuista juttuseuraa välillä, ei sillä että jokeltelussa mitään vikaa olisi... Illalla sitten kerron kuinka kävi. Todennäköisesti törsään koko budjetin Menitaan ja Fabrissoon :)

Ostoslista:

Fabrisso
- brodyyrikangasta tms Melindan verhokatokseen
- jotain ihanaa Melindan pinnasuojan kankaaseen
- kangasta lastenhuoneen, kylppärin ja wc:n verhoihin (eikö ole ihanaa, jopa saunassa on ikkuna!!!)

Menita
- Sandness Fritidsgarnia (paljon...) tästä olisi tarkotus tehdä uudessa Ullassa olleella ohjeella patalappuja, sekä Minnan vanhassa blogissa esiteltyjä jääkaappimagneetteja.
- jotain kivaa, josta voisi tehdä jotain kivaa. Vaikka vauvalle, niin ei tarvi ostaa niin paljoa :)

Anttila
- Tangoa eri väreissä. Teen muksuille muutaman pörrötyynynpäällisen Tangosta ja jostain muusta langasta, esim isoveljestä niin tulee nopeasti. Melindalle on suunnitteilla pari paitaa ja mekkoa, mihin teen tangolla reunuksen
- ehkä Hippyä tontun hommiin
- Huopasta kokeilumielessä yksi kerä. Olen kyllä jo vakuuttunut että siitä ei ole mihinkään jos verrataan muihin huopuviin lankoihin.

Tässä siis lista mitä suunnittelin ostavani. Illalla laitan listan, mitä tulikaan hankittua. Onneksi olen erittäin tietoinen tilini saldosta :) Tähän liittyykin hauska juttu, jouduin eilen ensimmäistä kertaa eläessäni soittamaan vuokranantajalle, että olisiko jo mahdollista saada niitä vuokranmaksulappuja, kun tuo eräpäiväkin jo tuli ja meni. Siellä oli sihteeri vähän vaikeena, että anteeksi olen unohtanut postittaa ne!!!!

Joachim nukkuu ja Melinda köllii turvakaukalossa (voi parkaa, äiti vaan surffaa..). Taidanpa ruveta neulomaan eilen aloittamaani heräteteosta: pipo Palmasta Melindalle. Pitäs saada valmiiks ennen iltaa että voi typy sitten koreilla neulemiitissä.

Päivän jatkoja!

3 comments:

Ziina said...

Kyllä menitassa myydään minun mielestäni hahtuvaa, viimeksi ne oli suht keskellä kauppaa pöydällä.

Susanna said...

Ziina, jos näin on niin sittenhän mulla menee ostoslista taas uusiks :) Olishan se kätevää jos ei tarttis moneen paikkaan mennä. Typykin rupeaa olemaan aika painava repussa. Täytyy varmaan ostaa uus kantoliina, kun sille nyt kuitenkin olis käyttöä..

Ziina said...

Mulla olisi joulunpunainen hapsutettu maxipitkä hoppediz myynnissä:)