Wednesday, November 03, 2004

Pimennossa tapahtui

Nettipimennon aikana sain toki aikaiseksi kaikenlaista. Itseasiassa uskomatonta miten paljon enemmän sitä ehtiikään kun ei lumpustele pitkin blogeja koko ajan... Miehen villapaita pop plussasta on saavuttanut etukpl puolivälin. Lapsia nukuttaessa tein salaprojektina miehelle sukkia pätkävärjätystä (vai mitä se nyt on) 7veljeksestä, mutta pahus vieköön tein liian isoilla puikoilla, niin nyt sitten rakas veljeni saa sukat... Hyvä näin.

Mitään en ole valmiiksi saanut... Välillä sitä tuntee itsensä niin hitaaksi, kun katsoo näitä muita suomalaisia blogeja. Ei sillä että kokisin mitään tarvetta vertailuun, olen vaan niin kade. Toisaalta mulla on kaksi suurta häiriötekijää: toinen tuhoaa kämppää sillä välin ko mamma tekee jotain muuta, ja toinen viettää puolet päivästä tississä kiinni. Mutta silti, pystyisin tekemään enemmän, kun vaan tekisin. Ärsyttää ku ei tule valmista.

Kävin tänään pikaisesti pyörähtämässä Espoon keskuksessa, ja jouduin toteamaan, että täällä ei ainakaan mitään lankaheräteostoksia tule tehtyä. Tarjoustalossa oli muutama väri 7veljestä ja nallea sekä woolia, that´s it. Niillä ei paljoa juhlita. Rupesinkin tässä suunnittelemaan, että sinkoan itseni huomenna stadiin, ja menen Menitan kautta neuletapaamiseen :)

Kaikenlaista kivaa joulusuunnitelmaa on sekä puikoilla että mielessä. Pistän kuvia heti ko löydän kameran patterit. Laitoin ne johonkin pojan vempeleeseen "lainaan", mutta nyt sitä kojettakaan ei löydy... Mummi kävi Tallinnassa ja yritin saada hahtuvaa tilattua, mutta eihän siitä mitään tullut. "Tässä on tällaista ku huopanen..." "ei Novitalla ole sellaista hahtuvaa"... joopa joo, en sitten jaksanut enää selittää uudelleen että maailmassa on muitakin ku Novita. Mummi oli kovin skeptinen muutenkin Tallinnan lankoihin, huonoa laatua nääs kuitenkin. :) Sellaisia ne mummit.

Päivän olemattomaksi jäänyt lankasaalis taitaa pakottaa mut pienelle pikavisiitille Pikku Punatulkkuun tai jonnekin muualle hahtuvataivaaseen.

Uusia blogejakin on tullut kuin sieniä sateella, nyt kun en osoitteita ulkoa muista, en ehdi linkkejä laittamaan, mutta käypä katsomassa täältä, sieltä löytyypi lista suomalaisista neuleblogeista, kiitos Ziinalle listan ja ringin perustamisesta!

Nyt taas käsky käy, joten painun suunnittelemaan joululahjoja pikku Melindan kanssa :)

2 comments:

Anonymous said...

Onnea uuteen kotiin !
Minne päin Espoota muutitte ?
Espoon keskuksessa ei tosiaankaan voi tehdä lenkaheräteostoksia...

t. Carita

Susanna said...

Moi Carita,
muutettiin Muuralaan. Mukavan tuntuista seutua, Espoon keskus vaan on yök. Mutta siitä onneksi pääsee pikavauhtia junalla muualle :)