Thursday, December 09, 2004

Kyllästyttää

Olen kyllästynyt tähän sivuun. Niin väritön. Alun alkaen piti muokata sopivaksi, sitten kun ehdin. Joo joo, koskakohan sekin päivä tulee? No nyt olen tunnin tässä tuijottanut templatea ja värikarttaa, mutta kun en löydä sopivia yhdistelmiä, en sitten millään. Ja kun ei tuo muokkaus ole ihan tuttua niin tovi meni ennen kuin template kääntyi maallikkokielelle. No mulla särkee nyt silmiä eri värien tuijottelu... Jatkan joskus toiste. Pitäis saada rauhassa tehdä.

Neulonut olen vissiin pari riviä tänään. Poika sai pdt-rokotteesta kuumeen, ei ole ollut kivaa :(

Nyt iltapuuro, salkkarit ja sitten neulomaan. Jää taas Alias väliin, kiitos Xboxin. Pitäis olla kaksi telkkaria :) Onneksi on videot, voin korvata aamun Tunteita ja Tuoksuja pläjäyksen jollain vähän järkevämmällä...

1 comment:

Ninni said...

Pdt:stä:
Meillä on kummallekin lapselle otettu soluttomat PDT-rokotteet ja näin vältytty ikäviltä sivuvaikutuksilta. Se maksaa apteekissa parisen kymppiä/satsi ja reseptin saa neuvolalääkäriltä. Neuvoloissa informoidaan olemattomasti tällaisesta mahdollisuudesta, mutta ei ole mitään estettä, miksi lääkäri ei lähetettä vanhempien pyynnöstä kirjoittaisi.