Friday, December 03, 2004

Paketti postissa


Eilen tuli postissa tällainen paketti. Tilasin viime viikolla Novitalta muutaman kerän, ku oli muka niin halpaa. Pop plus oli se syy miksi piti tilata, kun sitä puuttuu miehen villapaidasta, ja tiesin etten pääse kauppaan ihan lähiaikoina. Tilasin sitten vähän muutakin. Toinen mitä olisin tarvinnut, oli musta Pop, ja sitäkin tilasin, MUTTA, sitäpä ei tullutkaan. Mukana oli vaan TODELLA huonolla käsialalla kirjoitettu lappu, että musta pop on loppu, saat silti tilauksen ilman postiennakkomaksua. Okei.... Nyt purnataan:

- miksi pitää antaa kaikenlaisia yhteystietoja, jos niitä hitto vieköön ei sitten voi käyttää? Olisivat vaikka soittaneet että otatko tilalle jotain
- yleensä jos jokin tuote on loppu, tarjotaan mahdollisuutta saada se myöhemmin
- rupes ärsyttämään myös se, että postiennakkolapussa ei lue novitasta sanaakaan, vaan että lähettäjä on joku pirun osakeyhtiö Vesuvius tai jotain. Jos siinä ei olis lukenu että lankaa, olisin jättänyt hakematta koko paketin
- tilauspalvelussa noin muuten tökkii se, että ei tule mitään tilausvahvistusta, ja sivutkin on tehty sen verta huolella että takaisin ei mun hakkerintaidoilla pääse. En kuollaksenikaan muista miksi ihmeessä olen tilannut sinistä poppia, ja voisin vaikka vannoa että tilasin lilaa enkä sinistä tangoa... Mies tokaisi tähän että sulla on ollut joku suuri suunnitelma taas, et vaan muista :) No, ehkä.

Sitten olin lukenut vissiin vähän huonosti ne ohjeet, en tajunnu että postikuluja tulee niin paljon (7e), vaan jotenkin olin sisäistänyt asian niin että kun tilaa yli 30e ei tule niitä kuluja. Mutta se olikin vain postiennakkomaksu mikä siinä säästyi. Eli, oikeasti ei ole edullista tilata novitan lankoja netin kautta, kun kulut on niin suuret. Enkä mä ymmärrä miksi nettimyymälästä saa vain 5% alennusta kun tehtaan myymälästä saa 10%.Ai niin, kahdesta poppi kerästä en ollut saanut ollenkaan alennusta. Pitäiskö valittaa ihan periaatteen vuoksi. Rupes ärsyttämään koko Novita. Ja mistä vetoa että uus Novita-lehti on kaikissa kaupoissa jouluun mennessä ja tilaajilla sitten joskus helmikuussa. ARGH!

Positiivisiakin asioita löytyy: poika nukahti päiväunille, mitä se ei kahteen päivään ole nukkunut. Toinen jättiläistossu on melkein valmis. Melinda on suloinen ja pörisee tuossa vieressä. Lähden tänään YKSIN jonnekin että rauhotun vähän, kun kaikki asiat taas ottaa päähän. Mulla on ihania uusia lankoja mistä voi tehdä vaikka mitä :)

No comments: