Friday, December 03, 2004

Stitch n´Bitch

Kateellisena olen jo pitkään lueskellut muiden blogeja, kun heillä on se ja tämä ja tuo neulekirja. Minulla on kyllä hyllykaupalla kirjoja, mutta ei YHTÄÄN neulekirjaa (kai?). Marjutin Stitch n´Bitch Nation -hehkutus oli sitten viimeinen niitti. Whinetin miehelle aikani, että MIKSI mulla ei ole ja MIKSI en koskaan saa, MINÄkin haluan. Sitten koin herätyksen että miksen voisi muka saada. Pyysin ja rukoilin että jos synttärilahjaksi... (6.1. -kauris, selittää vaikean luonteeni). Sain sitten luvan tilata itselleni synttärilahjaksi amazonilta ensin yhden kirjan ja sitten kun oli NIIN halpaa, niin toisenkin kirjan. Ja amazooni lupaili että kirjat tulis jo ennen joulua, joten muunsin ne sitten joululahjoiksi, ihan omatoimisesti. :) Molemmat Sn´B kirjat postikuluineen kaikkineen maksoivat yhteensä 25e. Melkein ilmaista!

Älkää nyt tästä käsittäkö ettäkö mä eläisin jotenkin rahattomana ja joutuisin oikeesti lupia kyselemään, meillä nyt on vaan yhteinen talous ja tapana on että pitää kysyä ennen ko mitään ostaa. (Tämä ei koske mun lankaostoja, jotka teen salassa ja hävitän kuitit) :D

Rahasta tulikin mieleen, että mistä se johtuu että joku asia tuntuu kalliilta, mutta toinen ei? Mun pitäis ostaa itselleni sellaiset kengät millä on hyvä tuolla lumessa tarpoa, korolliset nahkasaappaat kun ei ole ne kaikista kätevimmät tuolla hiekkajäätiköllä... Ne kengät tuntuu aivan törkeän kalliilta (jotain 50-70e), mutta lasketaanpas hieman viimeisen kuukauden lankaostoja: 35e Menita, 20e hahtuvaa, 35e Anttilasta hippyä ja floricaa ja muuta kivaa, nyt 31e Novitalle, kaksi kirjaa 25e (no, lahjoja, mutta jos ei olis joulu olisin tilannu kuitenki). Muita ostoja en edes muista. 146e lankaan ja muihin oheistarpeisiin. No joo ei siitä sen enempää, elämässä pitää olla lankaa, vai miten sen tällä hetkellä bannatun lankafirman slogan menikään :D

5 comments:

Kati E said...

Jåå susanna, mäkin sorruin aamulla Amazoniin. Kun Marjut, Niina, Ziina ja Lape sitä kirjaa NIIN hehkuttelivat. :S

Susanna said...

ollaan me heikkoja... täysin muiden vietävissä :D Toivottavasti ne tosiaan ripeästi lähettävät..

Anonymous said...

Hehee ;)

Mä se vasta heikko olin kun ostin kirjan kaupasta heti ekalla vilkaisulla :) ja sen suuremmin miettimättä hintaa ja vielä vähemmän sitä että mistä sen saisi halvimmalla?

Lape.

Niina said...

Mää protestoin, mää mitään hehkutellut, kirjaa siis. Kun ei mulla sitä vielä ole ;-)

Mainitsinpahan vain että sorruinpa minäkin.

Ziina said...

Mutta minä ihastuin ykkösosaan ja rakastuin kakkososaan:) Ja kengistä vielä, jos satsaat kunnon vikingin goretexeihin niin niillä kävelee seuraavat kolme tai neljä talvea eikä palele jalkoja. Jos ostat halvat talvikengät niin joudut ostamaan joka talvi uudet ja tulee kalliimmaksi...Vähän mutta hyvää,vai mitä?