Sunday, December 05, 2004

Pörröpipo


Tässä kuva valmiista pörröpiposta. Malli oli vähän haluton poseeraamaan joten pipo on vähän huonosti päässä, mutta kyllä tuosta idean näkee :)

Kyllä oli helppo tehdä! Idea tuli Tiinan sivuilta mutta tällä mallilla olen hattuja tehnyt jo useita sekä ompelemalla että neuloen. Tähän pipoon laitoin 55s mikä oli muutama liikaa, täytyy ehkä tehdä pipoon pieni sisennyssauma. Mutta hieno tuli, eikös juu!

Muutakin olen saanut aikaiseksi. Miehen villapaita on viimeistelyä vaille valmis!!!! Uskomatonta. No tässä viimeistelyssä meneekin sitten varmaan viikko. Jotenkin mua ahdistaa se kappaleiden yhteen kursiminen, kai mä liikaa ajattelen että miten se pitäis tehdä. Taidan ommella tuon paidan 7veljestä langalla, sitä kun tuossa sattuu olemaan, ja pop plus vaan on niin tolkuttoman paksua ja sitä on ärsyttävä päätellä.

Hahtuvapatakinnas on kohta peukun kohdalla! Kyllä tämä tästä. Nyt pitää kuulemma mennä syömään jotenkas kirjoittelen myöhemmin lisää jos neulomiselta ennätän.

4 comments:

Ninni said...

Wau, mikä pipo! Tuommoisen haluaisin tehdä Mimosalle. Oiskohan jotain sinisempisävyistä lilaa kun Mimmin toppapuku on sinilila?

Susanna said...

Tangon savunsininen on mun mielestä vähän lilahtava sininen. Mutta funnylangoissahan on paljon enemmän värejä kuin tangossa? Josko sieltä löytyis. Tai sitten jos laittaa sen Woolin violettina ja tuon vaaleanpunaisen tangon, niin saattais olla kivan näköinen.

Tangoakin on ilmeisesti joskus saanut ihan tumman violettina, kaverilla on siitä kaulaliina, mutta eipä näy enää sävykartassa, sääli.

Just funtsin että sellainen 40s tai ehkä jopa 35s olis sopiva vauvan hattuun, minäkin rupesin Melindalle sellaista haikailemaan... Ja on muuten todella ihanan tuntuinen pinta, ja varmasti lämmin!

Lucinda Lynx said...

Moro!
Ihan pikaisesti vilkaisin blogiasi. Upeita neuleita! Ihan totta! Ainakin se pipo on hieno. En ole tässä ringissä paljon toisten sivuilla käynyt kurkkimassa, itsekkäästi vaan omia blogeja saattanut ajan tasalle. Mutta ehkä minä vielä uskaltaudun sille kierrokselleni.

Anonymous said...

söpö pipo ja malli myös. Mitenköhän saisi enemmän korvia tohon pipoon, sellaista kissamaista fiilistä? pitäisikö siinä kavennella jotenkin.. ei ummarra..