Thursday, December 30, 2004

Tylsää

Tylsä ilma, tylsä päivä. Ollaan pojan kanssa siivoiltu ja vaaveli on katsellut. En ole neulonut tänään, lukenut uutta Novitaa vaan. Puikoilla on veljelle pipo, se on melkein valmis. Kun saan sen valmiiksi, teen -vihdoin viimein- kauluksen miehen villapaitaan, saan senkin pois tieltä. Jouluna sain tehtyä yhden fritidsgarn -lapasen, sille pitäs pari mutta siihenkin tarvitaan sitä samaista pyöröpuikkoa, joten menee hetki.

Uusi Novita on täynnä "karkkivärejä". Niillä on kyllä päässyt unohtumaan, että karkkeja on muitakin värejä kuin sinisävyjä. Olisin kaivannut myös jotain aikuisempaa uutta. Toki tyhjennän Lollipop-hyllyn kunhan kauppaan kykenen, mutta enemmän niistä kuitenki lapsille tulee, kuin itselle. Mä en ole mikään pastellitypy :D Muutamia kivoja ohjeita lehdestä löytyi, sen jälkeen kun tajusin että Tahitia saa muissakin väreissä. En käsitä miksi kaikki lehden mallit ja värisävyt oli niin samanlaisia. Tällä tyylillä jos jatkavat, on viisaampaa ruveta ostamaan se lehti missä on omanlaisia vaatteita, ja sitten se missä on "50 neuletta lapsille jälleen kerran!"... Fiksumpaa olisi kun laittaisivat joka lehteen jokaiselle jotakin. *marinaa*

Boring

Lousy weather, boring day. Joachim and I have been cleaning all day. I hate cleaning... Haven´t been knitting today, only read new Novita (finnish mag) , and planned some new ideas.

Novita´s new summer season is filled with candycolours. But they seem to have forgotten, that candies come in many shades, not only the blue ones. Quite nice, but basically for childen, I´m not the pastel girl... The mag itself was quite a disappointment, all models were the same type... Aah crab have to go again. :D

3 comments:

Kati E said...

Tänäänkin (31.12.) on tylsä ilma. Plääh. Mene Susanna vähän neulomaan niin on kivempaa. :D

Susanna said...

Kati, niinhän sitä luulis että neuloen ilo irtois, mutta kun ei:
- Sain vihdoin aloitettua sitä paidankaulusta, ohjeen mukaan siinä pitäs olla 74s, mulla on vaan 59, enkä käsitä mistä välistä mä niitä enää enempää poimin :/ Näyttää kyl hyvän kokoiselta että ehkä annan olla.
- veljen pipo oli valmis. Tarkemmin kun mittailin, niin ei se ollutkaan tarpeeksi korkea, vaan mittanauha oli valehdellut ekalla kerralla. Blaah.

No positiivista on se, että olen ollut hyvällä fiiliksellä jo kolme päivää putkeen, ja jaksanut puuhailla lastenkin kanssa :D

Ninni said...

Heippanderi!
Minä sain monia uusia ideoita Novitasta. Siellä oli montakin lupaavaa neuletta, mutta näyttivät tietenkin mallin päällä loistavilta. Vähänkin runsaspovisemman ja isomman L-kokoladyn jumpperit pitäis kuiteskin olla pidempiä. Jos tekisin suoraan ohjeista niin kaikki hihat ois kittanoita ja helmat liian lyhyitä.
Kivoja mallineuleita tuli bongattua ja sitä empire-linjaista Kotiväki-neuletta kuolasin. Ois just mun tyyppinen, mutta niin hidas neuloa!
Väreistä tykkäsin niistä turkoosikirjavista, kuten Salsasta ja Samoksesta.