Sunday, January 02, 2005

Tyynynpäällinen

Tästä piti ensin tulla hattu :) mutta "pienehkön" virhelaskelman vuoksi siitä tuli liian suuri, mutta sattumoisin leveys passasi tyynyn päälle. Päällinen on tehty Palmasta, ruusu Tahitista, ja ohje oli Novitassa. En kyllä saa edes Samoksesta väännettyä niin hienoa kukkaa kuin oli lehdessä. Varmaan virkkaan jotenkin väärin, kun en niitä silmukoita niin hyvin tunne. Mutta tulos rupeaa olemaan parempi kerta kerran jälkeen :D . Sydämet on tehty Samoksesta, mutta en ole vielä päättänyt kiinnitänlö niitä päälliseen ollenkaan. Ne kyllä sopis Melindan sängyn väreihin...

Pillowcase

At first this was supposed to be a hat :) but since I made a "tiny" calculating mistake, it became way too big. But luckily the width was perfect for the pillow. The cover is made of Novita´s Palma, the rose of Novita´s Tahiti, and the pattern for the rose was in the new club mag. I must be doing something wrong, since I can´t seem to get the rose look as good as it did in the paper, but don´t know so mutch about crotchetting, so maybe practise makes perfect... Hearts are made of Samos, haven´t yet decided weather I´m going to attach them or not. They do fit the colours in Melindas bed, tough.

4 comments:

Kati E said...

Hieno idea susanna! Tuollaisesta tyynynpäällisestä varmaan meidän Veerakin tykkäisi. Pitää näyttää tämä kuva illalla. Ja pinkkinä tietty. ;)

Susanna said...

Joo must tää on suloinen, ja palmaa on mukava neuloa. Toiset tyynynpäälliset mun pitäis tehdä tangosta ja rinnalle joku toinen lanka, Melindalle pinkki ja jocsulle sininen :)

Rupeaa vaan pinnasänky olemaan vähän täynnä kun tyttökin koko ajan kasvaa ja mulla on pahemmanlaatuinen addiktio soittorasioihin, vai miksi niitä nyt sanotaan, öh se missä vedetään narusta ja lelu soi :D :D

Kati E said...

Ei kai Melinda ikuisesti pinnasängyssä nuku!? Sitten on isompi sänky mihin levittäytyä tyynyjen ja pehmojen ja soittorasioiden kanssa.

Huh, muistan kun meidän oli pakko vuosi sitten luopua pinnasängystä. Olin nukuttamassa Veetiä, ja se kiipesi siihen sängynlaidalle. Ikää oli 1 v ja 5 kk. Siinä poitsu köllötteli pinniksen reunalla ihan coolina. Vähänkö kauhistuin... :S

Susanna said...

Meillä kävi vähän samalla lailla, vähän pahemmin vaan, yks aamu kun poika heräs, niin ennen kuin mies ehti lastenhuoneeseen, kuului vaan tömps, ja siellä poika makas lattialla :D Ei käyny kuinkaan, mutta kyllä säikähdettiin.