Thursday, January 20, 2005

Knitting on the edge

Tänään käytiin lasten kanssa kirjastoautossa, ja varaamani Nicky Epsteinin kirja oli saapunut. Viikossa! Voi olla että menee joku tovi ennen kuin saan palautettuani tämän... Tässä on kyllä kirja, joka pitäisi omistaa, ja kaivaa esiin aina kun suunnittelee uutta. IHANA... Hiplailinkin tätä jo HKI:n neuletapaamisessa viikko sitten.

Jotenkin olen alitajuisesti ajatellut, että Nicky Epstein on mies, ei niinkään nimen takia, vaan koska sekoitin ihmiset. Minähän en tiedä mitään näistä neulejulkkiksista, ihan uutta mulle. Anyway, tänään sitten mietin että mistä johtuu että olen näin ajatellut, ja tajusin, että olen sekoittanut hänet Absolutely Fabulouksesta tuttuun brittikampaajaan, Nicky Clarkeen... Muistan kun tästä edge kirjasta ekan kerran luin, ajattelin että tarviiko senkin tunkea näppinsä joka asiaan, osaakohan edes neuloa :D :D :D Ei tätä kehtaa englanniks ees kääntää. hih. No nyt huutaa tyttö.

In English later.

9 comments:

Anonymous said...

jes kerrankin kirja jonka omistan ;) Hyvä ostos... täyttää pään suunnitelmilla selatessa :)... Lape.

Susanna said...

Todellakin täyttyy pää. Ainoa miinus yhden selailun perusteella on se, että kaikki ohjeet on kokonaan niillä lyhenteillä kirjoitettu, että ei voi vain pikaisesti katsoa mitenköhän tuokin tehdään. Kun mulle palmikkoenglanti on vielä vierasta.

Weekend Knittingissä taas oli se hyvä puoli, että aika monissa kohtaan lyhenne selitettiin kun se ensimmäisen kerran mainittiin, kaikkia ohjeita on tosi helppo lukea.

Anonymous said...

totta kyllä... kuva jelppaa, vaikka ideoita on en ole yhdessäkään päässyt vielä toteutusasteelle... kovasti kyllä syyhyttäs päästä kokeilee.... mutta vanhat eka pois sitten uutta...??? Lape.

Anonymous said...

Kaksinkertaisena Nalle lanka vastaa suurinpiirtein Isoveli lankaa. Monia

Anonymous said...

Tahtoo tuon kirjan!
Tiina

Ziina said...

Teillä on hyvät valikoimat kirjastossa, meillä neuleosaston anti on suunnilleen eläkeläisille suunnattu "Nyt kun sinulla on aikaa" tai sitten 70-luvun "neulo lapsille kauhukuteita" tyylisiä opuksia...

Ziina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Susanna said...

Ziina, ihan kohtuulliset valikoimat on, kun Helsingin, Espoon ja Vantaan kirjastojen matskua saa tilattua ja lainattua. Hyvä näin, sillä tätäkin kirjaa on koko alueella yksi kappale. Mutta onneksi edes se yksi!

Anonymous said...

Mitä tuo kirja helsingin kirjaston lainauspiirissa 8) täytyykin siirtyä tutkimaan valikoimaa hiukan tarkemmin... jotenkin en olisi uskonut sieltä löytyvän tuota eikä muutakaan, tai ainakaan ei aiemmin ole löytynyt?????? Mutta nyt lankalaatikon metsästykseen, kun mokomat ovat karanneet piiloistaan ;) Lape.