Wednesday, January 05, 2005

Vauvan sukka

Tarkoitus oli tehdä woolista vauvan sukka, siis ihan vastasyntyneelle. Mutta pah, lukuisista laskemisista huolimatta sukka on liian suuri. Se on nyt sopiva meidän Melindalle, joku nyt kuitenkin on jo puolivuotias. Kuinka vähän niitä silmukoita oikein pitää laittaa??? Tässä oli nyt 8 puikolla. Novitassa oli ohje, missä koko oli fiksusti ilmoitettu että 70cm, ja siinä ohjeessa oli 11s per puikko. No täytynee yrittää uudelleen. Nyt menen tekemään tälle sukalle parin. Sitten pitäisi tehtailla sorminukkeja kaverin lapsille lahjaksi.

Baby´s sock

I meant to make socks for a baby, infant I mean. But despite several countings, it still is too big to fit my Melinda, who is already 6 months old. How few stitches do I need??? I had 8 stitches per needle.. Okay have to practise some more. Now I´ll go and make a pair for this one, and then I´m going to make some puppers for my friends kids.

2 comments:

Ninni said...

Myö ollaan kyllä samanmoisia! =D
En miekää aina osaa laskea silmukkamääriä. En millään malttaisi tehdä koetilkkujakaan. Suoraan vaan hommiin ja suunnitelma saa elää siinä tehdessä.

Kati E said...

Åijåi, onpa söpö ja pieni sukka. Mä kun teen Veeralle sukkia, niin koko on 32 tai 33. :-/