Tuesday, February 01, 2005

Nimilappuja mausteille / name tags for spices

Ihan Itse foorumilla kyselin ehdotuksia miten sais maustepurkkeihin nimilaput niin, että purkit vois kuitenkin vielä pestä koneessa, eli nimilappu pitäisi joko saada pois tai kestää pesu. Tässä yksi kokeilu; kalvovärillä ympyrä, ja tussilla nimi päälle. Niin helppoa ja halpaa, ehkäpä päädyn tähän.

At Ihan itse (something like I made this! in english) forum I asked about a way to make name tags to spicecans, so that it would be either removable or machine washable. This is one experiment, made with window-glass-color, and the name just written with permanent marker. So easy and cheap, I might end up with something like this.

4 comments:

kiltti ihminen said...

Mulla ei ole aavistustakaan mitä teen käsityöaiheisella blogilla. Peukalot ovat nimittäin tukevasti keskellä kämmentä. Mutta tämähän oli kiva idea! Onnistunee jopa multa ja tulee tarpeeseen. Meillä on noita ihan samanlaisia purkkeja ja olen yrittänyt niihin jotain tarraviritelmiä, mutta tämähän on paaaaljon makeempi. Eli eikun mars kauppaan ja niitä -öö- no niitä värejä hakemaan. :)

Susanna said...

varmasti onnistut!Oli meinaan ihan ensimmäinen kerta kun minäkään noihin väreihin koskin, kun ei ole tuota visiota ennen ollut... Varmaan joka toisesta kodista löytyy näitä purkkeja ;)

Ja tule ihmeessä uudelleenkin käymään mun blogissa! Täällä saa olla vaikkei olis peukkua ollenkaan :D

Kati E said...

Juu, reippaina ja toosi avuliaina neulojina me tekaistaan sulle peukut ihonvärisestä langasta. :D

kiltti ihminen said...

Höhöö... kiitoksia. :) Mä yritän ensin räpeltää näillä neljällä toimivalla sormella ja tulen sitten tilaamaan niitä peukaloita. :)