Thursday, February 24, 2005

Sopiiko nämä nyt sitten yhteen? Do these match at all?

Oikeesti auttakee naista mäessä. Koska on hamsterikuukausi, en voi ostaa lisää lankaa. Joten, aloitin siis eilen neuletakin (heh, vaihteeks siitä Knightin kirjasta), jonka takakappale on tehty nyt, lanka on tuo violetti. Violettia ei vaan ole tarpeeksi koko työhön, hädin tuskin siitä voisi saada etukappaleet. Mitä teen? Sopiiko tuo pinkki tähän kuvioon yhtään? Argh. En mä osaa päättää. Kertokaahan te. Millaista raitaa, mitä väriä minnekin. Kiitos.

9 comments:

Kati E said...

Muuten värit on ihan jees, ja sopiikin, mutta kannattaisko harkita ton luonnonvaalea tms. (vasemmassa reunassa) jättämistä pois? Mun mielestä luonnonvaalea ja puhtaan valkoinen eivät sovi samaan.

Kivalta näyttää yhdistelmä muuten. Entä jos tekisit hihoista vaikka raidalliset? Tai etukappaleista? Pinkkiä mukaan ja paljon. ;)

Susanna said...

niin mä ajattelinkin, että jompi kumpi valkoinen. Jos tekisin raitaa kolmella värillä koko lopputyöstä? Vois olla ihan pirtsakka.

Kristel said...

Mun silmää taas miellyttää selkeästi toi luonnonvalkoinen enemmän. :) Mutta jos haluaa tuon pinkin mukaan, niin sitten kirkas valkoinen.

Kati E said...

Vois olla ihan pirtsakka kevätneule, jos laitat tosiaan raitoja hihoihin ja etukappaleisiin. :)

Pinkki rules!

Villapallo said...

Mun värisilmä sanoo myös heti että tuo luonnonvalkoinen pois. Kolmesta muusta tulisi ihanan raikas neule:-)

Susanna said...

no niin. Etukappaleista tuli pinkit, ja alhaalla menee leveä valkoinen raita. Saas nähä mimmoset hihoista tulee :D Kunhan tämä pörisijä nukahtaa niin pääsen taas puikkoihin kiinni...

Kati E said...

Kun pörisijä on nukahtanut, niin postaas kuvia noista villatakin kappaleista. :)

Tuliko posti perille?

Ninni said...

Minäkin jättäisin luonnonvalkoisen pois. Muilla väreillä voisi tehdä raitoja. Raitohin voisi vielä kirjoa kukkia linnunsilmäpistoilla.

Anonymous said...

Valkoinen tai luonnonvalkoinen pois! Luonnonvalkoinen näyttää puhtaanvalkoisen rinnalla likaiselta.
t. Tiina (valkoisen sävyjen kanssa pähkäilevä ensi kesän morsmaikku ;D)