Saturday, April 09, 2005


Kun tein tuon listan tekemättömistä ja keskeneräisistä töistä, tuijottelin sitä hetken, ja ajattelin että ei oikein nappaa. Jaahas, ehkä voisi tehdä myssyn Jocsulle? Joo!!!! No, tämän tekemisessä ei kauaa nokka tuhissut (on siinäkin sanonta). Ohje on periaatteessa omasta päästä, vaikkakin onhan näitä nähty, esim joulun Novitassa. Tosin siinä oli silmukoita aivan älyttömästi, en mie tajuu minkä kokoiselle päälle ne oikein on tehty. Tai sitten mun Palma-käsiala on jotain aivan muuta kuin niiden... No juups, vielä pitäs korvat ommella kunnolla. Mulla vähän tuppaa käymään niin, että vaatteet menee niin vauhdilla käyttöön, ettei ne ole edes ihan valmiita. Melindan villatakissa ei vieläkään ole nappeja, mutta silti se on ollut niin monena iltana neitiä lämmittämässä, että pitäs pestä :D . Mitäs seuraavaks tekis? Ai niin se lista...Briossi huomiseks. ai promis, jees.

In a previous post I made a list of things to do and WIPs. After looking it for a moment and thinking that none of the works inspired at the moment, decided to make, yes, yet another hat for Joachim. Turned out really nice and sweet! So what to do next? Okay, Brioche done by tomorrow, that´s a promise.

4 comments:

vikke* said...

Ai kun on söpö pipo!!
Hartiahuivi on hieno, mä kans haluisin tehdä (taas kerran vaan haluun ja haluun *heh* mutta koska kaikki kerkii tehä...) pitäs vaan olla kiva ja helppo malli tälläselle virkkaajan raakileelle =)

Neulova Ystävä-jutskaa olen seuraillut monessa blogissa. Sä muiden lomassa olet saanut kivoja lankoja ystävältä!

Sanni said...

Hieno pipo.Onkos sulla chilit jo kasvamassa? Liitythän puutarhablogirinkiin Ziinan ja mun kanssa?

Susanna said...

Vikke, kiitos kiitos! Huivi on neulottu Ullan Fifi ohjeella, ja on todella helppo tehdä. Se oli mun ensimmäinen tuollainen "pitsihässäkkä" :D

Sanni, mä oon tosi surkea tyyppi, enkä ole vieläkään saanut iskettyä niitä multaan :( Ja enköhän mä puutarhabloggailijaksikin voi ryhtyä :D Nyt selviytyjät, ja olutta (halvat huvit).

Carita said...

Susanna, lauantain Lahden reissu lähestyy uhkaavasti :)
Meidän pitäis varmaan sopia mistä mää tuun hakeen sut ? Laita mulle meiliä caritahapponen9@hotmail.com.