Thursday, April 07, 2005


Yksi hattu valmis, tämä on naapurin tytölle. Taikahuivi on myös valmis, mutta ei se ole sellainen kuin piti. Typerän Novitan typerät ohjeet. Ne taikahuivit mitä oon nähnyt on olleet paljon kapeampia ja pidempiä, mä olen nyt kaksilla eri puikoilla kokeillut, ja aina siitä tulee liian leveä. Ärsyttää pirusti.

Ärsyttää muutenkin kaikki. Elämä on yhtä pirun kirkumista ja uhmaamista. Ei ole mitään omaa, oon jo kahdeksalta niin puhki etten mitään jaksa. Tekis mieli laittaa poika tarhaan kirkumaan ja viettää mukavaa vauva-arkea kahdestaan Melindan kanssa :D Siis ihan vitsi vaan, mutta kyllä sitä välillä haaveilee vähän hiljaisemmista päivistä....

Tein myös pari riviä briossia illalla, jospa tänään saisin väännettyä sen valmiiksi. Sitä on hankala tehdä kiireessä, pelkään että jos pudotan silmukan niin se on sitten siinä koko homma. Ei siitä selkoa ota että miten virheen korjais :D Huomasitteko muuten, Interweave Knitsissä oli juttua tästä briossista? Siinä oli tyylillä tehty kokonainen villapaita :/ Ei mun juttu... Vaikka kaunistahan se kyllä on.

Tänään pitääkin harjoittaa vähän copyright crime, Neuleita kullannupulle on jo viikon myöhässä... Jaahas, taas ollaan siinä aamupuuro vaiheessa *huokaa syvään*. Mukavaa päivää kaikille!

7 comments:

Kristel said...

Oevoe. Meillä taas kahdeksankuinen on päättänyt ettei äiti kelpaa päiväuninukuttajaksi. Päivässä menee kerrallaan aina 2 tuntia että saa tytön tunniksi torkkumaan. Alkaa turhauttaa...

Vaihdetaanks, jos mä otan teidän pojan viikoksi, ja sä voit pitää tytöt? :) (Vähän kyllä epäilen että Teemu voisi protestoida, kun sen ei tarvitse päiväuninukuttaa Neaa. ;))

Kati E said...

Mikä on taikahuivi??? *pihalla*

Susanna said...

Kristel, onpas Nea hassuksi ryhtynyt. Meillä yhä sammutaan tissille ilman ongelmia. Mutta ei sun kannata jocsua ottaa, sitä saa nukuttaa tuomiopäivään asti, eikä silti nukahda, ja sitten on tooosi hyvällä tuulella koko loppupäivän, kun ei silmät meinaa auki pysyä :D

Kati, taikahuivi on Tangosta pyöröneuleena isoilla puikoilla (7-10) tehty huivi, jota voi käyttää turkiskauluksena tai huppuna tai kaulaliinana. Se on ihana. Mutta en käsitä miten helvetissä se oikein pitäisi tehdä että toimis. Argh. Sen ohje on mm. Tangon vyötteessä, mutta eipä siinä mitään kummallista, luo 70 silmukkaa pyörölle ja neulo kolme kerää, päättele. Meidän langat muuten tuli, menen tänään hakemaan ne! Milloinkas nähdään? Niitä kuluja tuli muuten 7,50 jaettuna kolmelle!

Susanna said...

Kati, siis yhteensä 7,50 ja se jaetaan...*väsyttää*

Kati E said...

Paljonko mä olen yhteensä sulle velkaa???

Ja hmmm... Riippuu vähän, että missä nähdään, mutta mä kerkeisin tänään iltapvllä, mutta mun pitää hakea Veeti ennen klo 17.00. Tai sitten menee ens viikkoon kun viikonloppuna on ohjelmaa aikasta paljon.

Ens vkolla sopisko sulle vaikka päivällä, voisin livahtaa töistä jonnekin... :) Ainakin to, mulla on sillon kampaaja Lepuskissa 12.00 mutta sen jälkeen? Tai sitten joku muu pv ens viikolta, maanantai on ainut millon en pysty, sillon on oltava toimistolla.

Susanna said...

Kati, käyn tänään hakemassa ne, lasketaan sitten tarkemmin. Ja viesteillään siitä ens viikosta, miten nähdään!

Kati E said...

Juu, ok. :)