Thursday, June 09, 2005

Uusi SK-lehti

Lehdessä oli muutamia kivoja malleja, varsinkin ompeluksia. Askartelulehtinen oli kiva, mulla on aina vaikeuksia keksiä mitä tehtäis. Lähinnä lehdestä tuli paljon ideoita, muutama malli oli sellaisenaan toteutuskelpoinen.

Tänä aamuna on ollut teknisiä ongelmia roppakaupalla. Kerrankin pääsen päivittämään oikein urakalla, ja kirjoittelin pitkät pätkät puutarhajuttuja unohtaen että Hello ei nykyään näytä ääkkösiä. Niinpä siellä on sitten blogi täynnä kysymysmerkkejä, nice. Sitten latasin tänne tulevat kuvat käyttäen Flickriä, mitä vasta harjoittelen, ja se ilmoittaa kesken latauksen että flickr is having a massage, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Anyway ei toimi siis. Nooh, laitan kuvat hellolla ja alan näpyttelemään tekstiä, loppuu näppiksestä patterit. PERKELE! huoh. Mitäs seuraavaksi. Katoaa koko viesti taivaan tuuliin varmaan. Paitti ei niin koskaan käy jos kiroilee...


Tämä paita jotenkin viehättää mua. Tarttee varmaan vähän laihtua ensin...


Kaikessa yksinkertaisuudessaan tää on kiva.


Miehekkeelle voisi tehdä tämän.


Tämän tapaista ajattelin ehkä tehdä siitä Portofinosta. Se kyllä kiljuu haluavansa ribbineuleeksi, kehitryskeskustelun paikka vissiin.


Siskolle tulossa virkattu poncho, malli kesän Novitasta. En tajua virkkaamisesta mitään, ja ne mallikuviot on ihan hepreaa, mutta näköjään onnistuin kuitenkin tulkitsemaan oikein. Näytti tosi nätiltä siskoni päällä, tässä se nyt näyttää lähinnä pöytäliinalta :D Mutta siitä tulee kiva.

8 comments:

Kati E said...

Tänään on hieman huono päivä juu. :S

Ja kivoiltahan nuo mallit näyttävät. :) Mutta Susanna, plees, älä käytä sanaa mieheke... se on niin ärsyttävä.

Btw, se Flickr is having a massage tarkoittaa, että niillä on jonkin sortin huoltokatko menossa.

Susanna said...

Kati, myös mun mielestä mieheke -samoin kuin vaimoke- on ärsyttävä sana, jotenkin se vaan lipsahti sinne joukkoon...

Ei saa huoltokatkoilla kesken latauksen prkl! :D

kannibaalipupu said...

Minä kanssa ihastuin SK:ssa heti tuohon ylimmäiseen "tarttee laihtua"-neuleeseen. Sama vika täällä, mutta lankakaupassa voisi käydä ennen sitä laihtumisosuutta. Tai siis joo. :) Jotain. Sormet ihan syyhyää jo. Mutku ei saa ostaa sitä lankaa.

AnneV said...

Ei jumankekka. Mulla taas verenpaine pomppaa noin 20 yksikköä ylöspäin, kun kuulen sanan "kehityskeskustelu". Mun pitäis just nyt tehdä ns. itsearviointi omista touhuistani täällä töissä, mikä on ollut sikäli vähän hankalaa, että mulla ei oo ees ollut toimenkuvaa. Arvioi siinä nyt sitten onnistumista hommissasi, kun et edes tiedä, mitä kaikkea pitäis osata.

Kati E said...

Anne sanot vaan, että oot kaikessa hyvä. :)

Susanna, mitä lankaa toi yksinkertainen hartiakotelo on???

Susanna said...

Kati, ai siis tuo pinkki? Se oli öö Sirdar denim ultra tai jotain sinne päin. Kivan oloista lankaa...

Jenni said...

Joo, kehityskeskustelut on hanurista. Samoin avokonttorit. Ja työt noin niinkuin yleensäkin ;)

Pitkästä aikaa SK:ssa oli kivoja neulemalleja, esim tuo kukkatoppi. Samoin se bikinin yläosa (jota tosin erinäisistä liikuntateknisistä syistä johtuen ei voisi ikinä kenellekään näyttää). Ai mikä kuntosalikortti, ei mulla sellasta ole. No, ei se ainakaan maksanut paljoa. Tai makso se aika paljon. Mut mä oon ollu tosi kiireinen. Ja väsynyt. Ja vettäkin on satanu aina joskus.

Susanna said...

Jenni, :D kiitos, pelastit mun illan.