Tuesday, June 14, 2005

En ole kadonnut

Olen vain teknisten onkelmien takana. Ja kun kakarat ei anna mun edes meilejä nykyään tarkistaa ilman huutokonserttia, niin en ole jaksanut perehtyä tän masiinan ajatusmaailmaan.

Kokeillaanpas nyt taas tätä kuva-asiaa. Äsken yritin laittaa Flickrillä kuvaa, mutta se meni aivan ihme kohtaan ja ihme tekstejä tuli mukaan ja argh, mie en jaksa. Kun jotenkin en yhtään jaksais keskittyä :D Nooh harjoitellaan.


Yllä hauska kuva lipaston tämän hetkisestä tilasta :/ On vähän hommia kesken...

**edit. Ei toimi. tässä blogissa ei sitten varmaan koskaan enää nähdä kuvia. prkl...

7 comments:

Marjut said...

Mä jo ihmettelin, minne sä katosit, kun sä jäit jo KIP-päivänä jonnekin ja meinasin uteliaana ihmisenä mailata ja udella... Hyvä, että et ole hukassa!

Susanna said...

Marjut, joo mulle tuli vähän onkelmia kotosalla, oli pakko lähteä. En sitten tullut edes sanomaan, kun olin lähempänä bussia kuin teitä :/

joku said...

En nyt tiedä kiinnostaako ketään, mutta kun novitalle lähetin palautetta tulevista väreistä ym. niin tällaista sieltä tuli takaisin:

Ensi syksyksi tuomme 7 Veljestä-lankaan yhden uuden värin; numero 502 vanha
rosa. 7 Veljestä Raita-lankaan tuomme kirjavan punaisen 855.

Kevääksi 2006 tuomme 7 Veljestä sekä 7 Veljestä Raita-lankaamme paljon uusia
värejä. Kun on kevät kyseessä värit ovat enemmän pastellejä ja keväisen
raikkaita.

Oljen palasista ym. en osaa sanoa mitään ilman lankaa näkemättä. Voitko
lähettää minulle näytteet, niin laitan ne tehtaallemme tarkastettavaksi.

joku said...

Niin, tuo olkijuttu on, kun kerroin miten langoista löytyy usein inhottavia oljen palasia tai erivärisiä villapalasia. Kukaan muu löytänyt näitä?

Tiina said...

Mä en käytä näitä kuvapalveluita ollenkaan vaan säilön kuvat maikkarin kotisivujen hakemistossa ja käytän kuvia sivuillani sieltä. Hyvin toimii ja kun kuvat on pieniä ei tilakaan ihan heti lopu.

Susanna said...

Joku, mielenkiintoista, varsinkin se että sukkalankoihin tulee kevääksi uusia värejä.... Mutta todellakin ihqua jos raitalankaan tulee joku hyvä punainen!!!

Tiina, näin minäkin olen ajatellut alkaa tekemään. Mulla on olemassa omaakin kotisivutilaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi, laiska mikä laiska...

Karin MALLE Jegsen Petersen said...

hi susanna!

i really wish i could understand finnish......it looks like a very interesting language :-)
anyways....just wanted you to know that i received your secret friend package yesterday .....and i love all the yarn! thank so much!
take care,
karin malle