Thursday, July 28, 2005

Ostoksia


Käytiin tänään Suomalaisessa kirjakaupassa, minne johdatin mieheni mielessä juurikin tämä kirja. Tarvittiin sieltä muutakin, mutta mitenkään sattumaa ei ollut että päädyttiin just sinne eikä esim Tiimariin :D Viattomasti kysyin, kulta SAANKO PLIIS, ja mies totesi, että onko se tarpeellinen? Tähän nyökytin kiivaasti ja sain ostaa kirjan. Oli muuten kivasti halvennuksessa.


Tämän ostin joku aika sitten lupia kyselemättä. Molemmat kirjat erittäin hyviä perusteoksia, pitäisi olla jokaisen kirjahyllyssä.


Käytiin Serivärin tehtaanmyymälässä, mukaan tuli muutama purkki kangasvärejä. Innostuin taas painannasta, ikävää vain on, että kun on ollut tässä 10v tauko, niin täytyy vähän opetella uudelleen :D


Taas tossut naapurille. Kaikki mun naapurin naiset lisääntyy, mikä on tosi ahdistavaa jotenkin... Mutta tossuja on aina mukava tehdä.


Prinsessatumput. Jotenkin hassu kuva, näyttävät ihan eri kokoisilta, mutta kyllä ne on ihan samanlaiset, believe you me... Nämä on tehty Mayflowerista ystävän siskon tytölle, joka kuulemma on niin selkeästi pinkki-tyttö, mutta sitten sillä oli kädessä keltaiset tumput. No eihän nyt sellainen käy päänsä ollenkaan. Prinsessavaikutelmaa lisättiin pienellä röyhelöllä. Täytyy kyllä tekaista Melindallekin tällaiset!

8 comments:

Carita said...

Voi kun söpöt prinsessatumput !
Mulla on kanssa noi molemmat kirjat. Pitäiskin katsoa niistä joku sopiva pitsimalli talvihuiviin.

JennyF said...

Ihanat lapaset!

derea said...

Noi tossut on sitten aina niin söpöt. Ja lapasetkin on kivat. Mä meinasin kerran ostaa ton Kauneimmat neulemallit. ( oliks sen nimi nyt tollanen?) Mut en sit ostanukkaan.

Anonymous said...

Hei! kivat tossut ja tumput.

Voisitko sinä tai joku muu katsoa Novita kesän 2005-lehdestä ne ohjeiden korjaukset. Kun teen sitä mallia 5, sitä jakku-tyyppistä takkia samos lollipopista, ja mietin, että onko siihen korjauksia, kun hihat vaikuttavat ohjeessa kaavakuvan mittojen perusteella aivan liian pieniltä. Kiitos, jos voit katsoa, minulla kun ei ole muita novitoja kuin tämä kevät 2005.

Susanna said...

Ei ollut kyseiseen ohjeeseen mitään korjauksia. Toivottavasti onnistuu kuitenkin!

Anonymous said...

mitäs sun kateille on tapahtunu? alku bloggauksia kun luin, niistä kerrottiin paljon, nyt ei enä yhtään.

Susanna said...

nimetön, mä kans tuossa päivänä muutamana mietin, että miksiköhän en ole kuvannut tai kertoillut kissan ronteista mitään aikoihin :D Hyvin ne voi, jahtaavat kärpäsiä (yrittävät ainakin) ja yrittävät salaa hyökätä pihalle...

derea said...

Arvaappas mitä kivaa mulle tapahtu. Valitin Novitalle yhestä kerästä raitaa joka oli ihan täynnä värivirheitä. Sit ne lähetti mulle 4 kerää palmaa, siin on mulle toppilangat, ja uuen Novita lehden+nuorisoliitteen. Eli säästin ainaki 17e valittamalla :)

Kerro mitä kissoille kuuluu nykyään, ne on niin söpöjä :)