Wednesday, August 03, 2005

Keksi otsikko

Minua on laiskottanut. Tai jotain. En ole saanut mitään työtä vietyä loppuun, sen sijaan olen kyllä aloittanut pari uutta :D Leppävaarassa käydessäni sain vihdoin haalittua mukaan pari kerää Teddyä, ja niistä aloitin eilen verkkoponchoa, jonka ohje oli uudessa Novitassa. Sivuhuomautuksena voisin ihmetellä, että minkä hemmetin takia Prismassa ei vieläkään ole syksylankoja??? Todella outoa, mutta ah niin S-ryhmälle tyypillistä.

Teddyyn rakastuin heti. Kerällä se ei näytä niin houkuttelevalta, mutta voi miten pehmeää se on! Ja mukava neuloa! Oikein harmittaa etten ennen ole sitä neulonut. Päässä vilistää lista mitä kaikkea siitä voisikaan nyt syksyksi tehdä.

Mun piti kirjoittaa pitkä kertomus tavallisen naisen ja neulovan naisen elämän eroista, mutta nyt Melinda nukahti tähän syliin. Ja kello on vasta puol kymmenen, eikä vaatteet ole vielä päällä ja ulos pitäs mennä ja poika kiukuttelee... aaaargh! Myöhemmin sitten :D

6 comments:

vilmukka said...

Samaa ihmettelen minäkin. Olen kerennyt käydä jo monta kertaa toteamassa lankahyllyn vieressä ettei ole syksylankoja...vieläkään...sen sijaan vastapäisessä cittarissa kyllä oli jo hyllyssä.

Susanna said...

Siellä on taas joku sössinyt. S-ryhmän ongelma on liika keskittäminen,vain tietyistä paikoista saa tilata ja vain tietyt saa tuoda jne. Ja sitten kun siellä tukkupäässä ei toimi, niin mikään ei toimi. Sitten ihmetellään kun esim lankaosasto ei myy.... Minäkin kävin sitten cittarin puolella :D

Ninni said...

Teddy on yksi suosikkilangoistani.=) Se on niin ihanan pehmeää, kaunista ja joutuisaa. Yksinkertainen palmikko muuten tulee tosi edukkaast esiin. Siinä mun salaisessa projektissa on muuten Teddyä.;)

Anonymous said...

kertoisitko uusista aloitetuista töistäsi ja vaikkapa kissojen kuulumisista?

Kati E said...

Sen verran pakko puolustaa vähittäiskaupan alaa kun sieltä meidänkin talouteen tulee joka kk rahaa, että vaikka niiden ketjunohjaustoimisi (siis se, milloin tulee mitkä tuotteet hyllyyn) niin se tukku ei aina toimi. Ja taas on pakko olla se keskitetty tilaaminen, sillä se tulee pitemmän päälle halvemmaksi yritykselle. Ongelma on se, että tieto ei kulje tai sitten tukussa ei ole toimittaa.

MUTTA olen ihan yhtä kiukkuinen kun te muutkin siitä, että Prismassa ei niitä syyslankoja ole ollut. Argh!

Susanna said...

Kati, s-ryhmän kyseessä olen se on juurikin tuo tukku mikä ei toimi. Mutta minkäs teet. Kun isketään tiettyyn muottiin kaikki, siinä ei auta edes innostunut henkilökunta, kun jossain kohtaa tökkii.