Friday, August 12, 2005

Perkele. Kirjoitin äsken pitkän viestin, tuohon ahdistusaiheiden perään, ja kas kun julkaisin, niin hävis puolet viestistä. ttu. Ei sitten. Kun kerran menee huonosti yks asia niin kaikki muutkin sitten.

14 comments:

Kati E said...

Mulla on myös tänään huono päivä. Joten kärsitään yhdessä. :D

Meeri said...

Uskotko, että niitä hyviäkin päiviä on tiedossa? Huominen on luultavasti jo hirmu paljon parempi. Välillä pitää mennä huonosti, että hoksaa ne yksinkertaiset hyvät asiat jokaisessa päivässä.

Susanna said...

Johanna, kai se niin on. Toivottavasti ainakin.

Jotenkin vaan...en tiedä. ärsyttää kattoa pihalle, kaikilla muilla näyttää olevan niin kivaa ja seuraa toisistaan, mutta mä en sovi niiden joukkoon. Niinpä en sitten jaksa mennä pihalle ollenkaan. Mä en ymmärrä miksi elämän pitää olla niin vaikeaa aina.

laurakoo said...

Voi nakki, näitä pyllypäiviä tuntuu nyt mahtuvan vähän yhden sun toisen kalenteriin luvattoman monta. Eikä toi samperin sade auta asiaa yhtikään :(
Millähän osaisin piristää... mua ainakin piristi pelkkä havainto blogilistalla siitä, että olit päivittänyt :)

Susanna said...

Laura, kiitos, tuli hymy :D

Jos mä vaikka keksisin jotain iloisempaakin päivitettävää.

Rupes kyllä jo naurattaan kun on niin surkeaa; siivosin alakerran ->lapset tyhjensi kirjahyllyn heti kun käänsin selkäni. Päätin pestä kaikki pyykit pois -> loppui pesuaine. Kirjoitin pitkän viestin ->katosi taivaan tuuliin. Ja aamukahvinkin unohdin juoda, kun jymähdin tänne koneelle.

Ehkä mun pitäs aloittaa aamu uudelleen alusta, jos se käynnistyis sitten paremmin?Kahvi ainakin maistuis...

miu said...

Vähän samoissa fiiliksissä, meidän asunnon piti olla jo myyty, mutta ostaja perui kun hoksasi, että hirsi=puu. Ja täällä mä venaan nuohoojaa, enkä pääse naapuriin tilittämään tätä v*t*t*st*. Että ahdistutaan yhdessä...

Susanna said...

miu, ei oo totta! Miten toi on edes mahdollista...

Mun vanhassa kämpässä oli musta-valkoruudulliset kaakelit keittiössä, ja omistaja oli niistä kovin ylpeä (osti sen asunnon samalla kun mä vuokrasin sen häneltä..), kun on niin hienot. Kun muutin, totesin että niissähän on vaan tarrat päällä, ja alla jokainen kaakeli oli erilainen :D

Kati E said...

Tuu meille illalla, ollaan yhdessä surkeita. :D (A on suunnittelemassa polttareita ja mä olen lasten kanssa...)

Susanna said...

Kati, en mä voi. Joku toinen kerta.

Huominen menee siellä häissä, ja niidenkin suhteen on vielä tuhat asiaa tekemättä. Tänään juon viiniä niin paljon kun nyt vaan voi, eli kaks lasia. Ja koitan keksiä millä rievulla verhoilen läskini huomenna. ääh.

Ostin muuten lapsille vermeet Lindexiltä. :D

Niina said...

Juu, liity joukkoon kärsivään vaan. Mulla on ollut huono koko viikko. Mutta jos yhdessä tarpeeksi kärsitään niin ollaanko me kohta elefantteja kun on niin paljon kärsiä...;-)

Kati E said...

Suski, no höh. Mutta mä en kyllä muistanut tuota...

Niina, me voitais perustaa kärsäklubi, eka kokous meillä tänään illalla. :D

Marjut said...

Minä myös, minä myös! Sympatiaa täältäkin, ei ole ollut hääppöinen viikko tämä. Mutta ensi viikolla on neuletapaaminen, terapioidaan sitten siellä kimpassa.

Kati E said...

Tää huono viikko on sitten tosi kollektiivinen ilmiö näköjään ja se on keskittynyt Espoon suunnalle. Perhana sentään.

Susanna said...

tästä viestiketjusta voidaan siis tehdä yhteenveto, että ne on himpura vie laittaneet meidän veteen jotain! Pahapäivätippoja! Ja niitä on eksynyt myös mansen suuntaan! pöh. Pitää ruveta juomaan jotain terästettyä :D