Friday, August 12, 2005

The lista

Eilen illalla mietin, mitä kaikkea tekisi mieli tehdä. Ja mitä kaikkea pitäisi tehdä. Kirjoittelen tällaisia listoja aika usein, yleensä noin puolet toteutuu :D

* Mystery Shawl
- eka clue tehty

* Melindan ZigZag huivi
- tehty n. 20cm

* Joachimin ZigZag huivi
- ajatuksen tasolla

* Clapotis
- roikkunut to do -listalla ties kuin kauan

* Poncho punaisesta Ainosta
- odottelee lyhyempää pyöröä ja 8:aa senttiä

* Virkattu poncho lilasta Teddystä
- odottelee lisää lankaa

* molemmille lapsille lapaset, hahtuvatumput, villasukat
ja periaatteessa jokaista useammat

* Hertta lilasta Mayflowerista
- pitäs tehdä kyllä punainen ja pinkki kans. Tai ainakin jotku paidat niistäkin väreistä.

* Melindalle valkoinen villatakki
-Benettonin syksyn mallistossa on aivan ihana Ainon vahvuisesta langasta tehty neuletakki, missä on paksulla langalla kirjailtuja isoja kukkia. Sellainen. Äkkiä.

* Rogue
- mallitilkkuvaihe yhä meneillään. Pitää ostaa puikot. Kai?

Tästä vois lähteä. Huomenna lista voi olla jo ihan eri näköinen! Ajattelin, että päivän päätteeksi olisin lähtenyt virkistäytymään Tapiolan Neuletikkiin hintoja katsomatta, mutta ovat perkele kiinni! Ja Menitaan en ehdi, kun sulkevat niin aikaisin. Höh. Kai se on oltava sitten ilman lankaa. Olen koko päivän surffannut erinäisten nettikauppojen sivuilla, muutaman kerran jo täytellyt tilauskaavakettakin, mutta ei oikeesti ole rahaa tuollaisiin summiin. Vaik kuin haluaisin, en pysty maksamaan yhestä himpuran vyyhdistä 12e. Tai 7 puntaa. 7 puntaa 50g kerästä, helou....

Kun kaikki tilailee Noroa, musta tuntuu välillä että jään jostain paitsi. Vaikken edes tiedä mitä tekisin, niin monet langat silti himottaa. Niinkuin nyt vaikka Koigu KPPM:t.... Takaraivossa vaan jyskyttää -onneksi- tieto siitä, että omaa taloa ei ostella jos tuhlailee holtittomasti. Joten jääkööt langat kaupanhyllylle :D (toistaiseksi)

9 comments:

KirsiÄr said...

Minäkin olen hypistellyt Noroa, mutta en sitten keksinyt, mitä siitä tekisin. Aika kallista lapaslangaksi ja vielä kalliimpaa villapaidaksi. Jos hankkis kerän ihan vain maskotiksi...

Englannissa on kyllä ihan älyttömän kallista kaikki. Miehen täti kävi viime kesänä Briteistä täällä asuntomessuilla ja päivitteli, kuinka halpoja taloja Suomessa on. Just joo.

nanna said...

Olet sinä kyllä ihanan järjestelmällinen, kun jaksat listata tehtäviä ja tekemättömiä! Pitäisi varmaan minunkin...

Ja älä huoli niistä Noroista ja muista - maailmasta ei varmaan niin ihanaa lankaa löydykään, etteikö siitä huolimatta haluaisi hypistellä ja käpistellä silti jotain muuta! Minä en taas oikein keksi, mikä niissä Koiguissa on niin erikoista. Ehkäpä joku sen joskus minulle selittäisi.

Ninni said...

Tehdäänk yhdessä Noron ostamattomuuspäätös? ;D
Mullakin täällä on lapset vaan sotkenu, kiukutellu, huutanu ja tapellu. Huoh!
Pakko kehitellä kohta jotain virkistystä perheen kanssa. on arki niin harmaata muuten..

Jenni said...

:D Täällä toinen listaajaihminen. Ja vielä kamalampaa on, että lasken rappusia. Ylös tai alas, niin ajaudun samaan katatoniseen tilaan kun laskiessa silmukoita puikoilla. Yleensä kerrosten välissä on 16-19 rappusta (ja mä tykkään jos se on parillinen luku).

No niin. Tämän tunnustuksen jälkeen en sitten kehtaa enää tulla yhteenkään tapaamiseen.

Susanna said...

Kirsi, mä tahtoisin ne kämmekkäät mitkä oli s'n'b nationissa, mutta että 16e kämmekkäisiin...huh.

Nanna, aina kun on tylsyyshetki tms, mä listailen jotain. Mitä vaatteita pitää ostaa lapsille, mitä ruokaa synttäreille, mitä lankaa kaupasta :D Enkä minäkään tiedä niistä Koiguista, monet vaan niitä ylistävät. Ja onhan se nimi mitä mainioin :D

Ninni, pakatkaa eväät ja menkää pihalle piknikille, tai maalatkaa sormiväreillä kylppärissä, niin on helppo siivota jäljetkin!

Jenni, ihana spontaani tunnustus! Tule nyt kuitenkin tiistaina Leppävaaraan! Ei me kiusuta!

Ninni said...

Susanna: Me tehtiinkin niin, että lähdettiin koko poppoo yhdessä luonnonsuojelualueelle sienestämään. Oli ihanaa!

Jenni: Oi kun ihanaa kun muillakin on omia omituisuuksiaan. Mä aina kehittelen kaupungissa kävellessäni jonkun kaavan, minkä mukaan katukivetyksellä kävelen, esimerkiksi astun joka kolmannelle kivetykselle. Sitten jos kivetys ykskaks vaihtuukin erilaiseksi, meinaan seota askeleissani.

Katja said...

Noroa ihailen minäkin kaukaa, on sen verran kallista tosiaankin ja lankaa kun on jo jemmassa aika iso kasa :)

On kunnianhimoinen tuo sinun tehtävää lista. Olen muuten huomannut, että blogien lukeminen yleensä vielä kasvattaa tuota listaa, ainakin minulla...

Anonymous said...

It has been excellent stumbling across your blog!

Please go ahead and check out my blog on School Of Acupuncture Therapy for all the information you could want on School Of Acupuncture Therapy.

Have fun!

Susanna said...

siis voi elämä, nyt rupeaa tulemaan spämmiä jo blogiinkin? Poistin tuosta kilometrin pituisen minkä lie autohässäkän :/