Monday, August 15, 2005

Vaarallista menoa

Täällä ei välttämättä kannata käydä. Mä kävin, koska Terhin blogissa vieraillessani totesin, että mun on pakko saada Jaegerin lehtinen, koska en ehkä voi elää ilman tuollaista kirsikkakaulahuivia. Ja sitä ohjettahan ei tietenkään voisi ihan hatusta vetäistä kuvan perusteella... No, kun näkee vaivaa ja kirjoittaa kaikki tietonsa ja nälkävuoden mittaisen luottokorttinumeron, niin täytyyhän sitä tilata jotain muutakin sitten. Nyt on Noroa matkalla. Kaksi kerää sokkona valittuja, yksi Silk Garden ja yksi Kuyreon :D Sokkona siksi, että värikartan numerot ei ollenkaan täsmänneet siihen mitä heillä oli varastossa, sellaisia numeroita ei ollut olemassakaan! Myös GetKnittedissä oli ihan erilaiset kartat :/ No hällä väliä, nyt oon paremmalla tuulella.

Nyt on pandoran lipas avattu, ja jos vain saan työhakemukseeni myöntävän vastauksen, tilaan siltä istumalta laatikollisen piristystä päivään. Ja liityn Debbie Bliss -klubiin, ja tilaan Interweave Knitsin ja Vogue Knittingin. Nih.

Äidin häät oli ihanat, ja äiti oli niin kaunis, että kyyneleet silmissä sanattomina katsottiin vihkitoimitusta. Booli oli hyvää ja raikasta, lapset kiltisti pitkälle yöhön, vieraat todella mukavia ja loppuillan stripparimies oli...porno. Hauskaa oli, paitsi seuraavana aamuna Jiillä ja mun veljellä, jotka kittasivat kuohuviiniä aamukuuteen :D Kuvia puvusta vähän myöhemmin.

8 comments:

Kati E said...

Mitä!? Sä olet hakenut töitä? Mistä mistä kerro kerro?

Susanna said...

Laitoin sulle meiliä ;)

KirsiÄr said...

Voi ei: kohta minunkin ON PAKKO tilata lankaa nettikaupasta. Olen vielä lankatilausneitsyt, mutta kohta varmaan heilahtaa Visa pimeälle puolelle.

Onnea työnhakuun!

nanna said...

Onnea työnhakuun ja onnea äidillesi! Mitä - strippari häissä? Ihan tilattu vai löytyikö ihan ex tempore vierasjoukosta ;-)???

laurakoo said...

Oho, oho, mitäs täällä kirjoitellaan. Onneksi et päivittänyt mun työaikana :) Onni on myös, ettei mulla ole luottokorttia, sillä olen toosi hyvä tuhlaamaan ilmankin. Onnea työnhakuun!

Susanna said...

Kirsi, eihän sun tarvi, kun sulla on Vilmiinan villapuoti naapurissa ;)

Nanna, se taisi olla osittain improvisoitu mutta kai vähän suunniteltu juttu, kun biisi löytyi niin helposti ja sillä "sattui" olemaan mukana sellaiset pökät mistä vetäistään etumus irti :D Äitee ja ystävänsä ovat omaa luokkaansa :D :D

Laura, mullakin on vain visa electron, siinä on kyllä se hyvä puoli, ettei voi tilata enempää kuin oikeesti tilillä on rahaa :D

ooh, sain sen punaisen Ainoponchon valmiiksi! Pitää vielä vähän pinkotella ja sitten tulee kuvia.

Terde said...

Ihania juttuja olet päivän mittaan puuhannut!!!Jänkkäriä odottaa mitä Noroa sulle tulee....ja ne ekat Norot on NE rakkaimmat!!!
Onnea duunipaikan hakuun...Miten ois adjutantiksi lankakauppaan?

TiinaV said...

Onnea työnhakuun, toivottavasti tajuat kuinka hyvä olet! ;D