Thursday, September 22, 2005

Otsikon paikka

Mikä noissa otsakkeissa on kun ei niitä meinaa keksiä? Ehkä niitä syntyis helpommin jos malttais keskittyä yhteen asiaan... Tämä on nyt tällainen sekalainen päivitys, kun teki mieli jotain höpötellä :D Lapset on taas yksiä piruja, eikä yhtään kiinnosta mikään, varsinkaan ulos meneminen, kun ei pääse suihkuun :/

Kas näin, taas on täällä römpsähdelty työstä seuraavaan ja takaisin:


Aloitin Lacy Kerchief Scarfia, jonka ohje oli kesän Interweavessa. Tällainenhan valmistui taannoin myös Neuletiheyden puolella. Ensin meinasin syöksyä Menitaan ostamaan ohjeen lankaa, mutta sitten fiksuminä totesi, että jos nyt kuitenkin taas säästettäisiin sitä rahaa... Ja yhtäkkiä tajusin miksi punainen Portofino (mitä sain neulovalta ystävältäni Paumaulta) ei ollut muotoutunut topiksi, millaisen siitä olisin halunnut. Se halusi tällaiseksi huiviksi! Juuri tällaiseksi! Ihanaa lankaa, ihana neuloa, ihana mallineule!!!


Mummolle tumput melkein valmiina, lankana Fritidsgarn. Tein niistä aika istuvat kun ei tuo valkoinen kuitenkaan huovutu paljoa. Fritidsgarnin ohjeen mukaan tuo olis s-koko, 28s ja kuutosen puikot.


Aibhlinn mustasta merino-Woolista, reunus harmaalla Floricalla. Tein noita himpuran palleroita koko neuletapaamisen ajan, en tosin mitenkään kovin aktiivisesti kun ne oli niin tyhmiä.


Uusi lanka Raita-perheessä! Aivan ihanat värit! Aloitin tästä Sn´B Nationissa olleita kämmekkäitä (malli Noro Kuyreonille), mutta mun mielestä siinä mallineuleessa on joku virhe, ja jouduin sitten purkamaan.


Tätä mä en vaan ymmärrä. Jos kaaviossa on sekä nurjat että oikeanpuolen kerrokset, miksei niitä voi merkitä oikein? Miksi mun pitää itse ajatella, että ohops, oon nurjalla puolella, nyt toi viiva neulotaankin oikein! Mun aivot ei kykene rekisteröimään yhdelle viivalle kahta eri merkitystä....Lacy scarfin ohjeessa oli kans jotain tällaista, mutta ne mä neuloin just niinkuin kaaviossa oli, ja hyvältä ainakin näyttää :D Ehkä multa puuttuu joku näin tulkitset neulekaaviota -kirja hyllystä? Jaa että mikä tosta on tulossa? No paita, tietty.

Lukeekos tätä blogia kukaan sillai nörtti että osais kertoa miten saan tietää mistä se popuppi oikein tulee, tai lähinnä et miten pääsen siitä eroon?

12 comments:

Anonymous said...

Kiitos sinulle yleensäkin kuulin tästä neliraidasta. Eihän Novita sivuillaan uutuuksistaan kerro... hmph.

Kati E said...

En o nörtti, en osaa auttaa tuossa...

Mut kävin aamusta lääkärissä, Vihreä Vyyhti ei ollut auki, joten mun oli pakko kävellä Menitaan.... *tyrsk*

Tuula said...

Kati!
heh nehän onkin ihan vierekkäin ;)

Susanna said...

Kati, reps :D

AnneV said...

Kati: Heh, no et tainnut ainakaan jaloistasi olla kipeä ;-) Minen Helsinkiä kovin hyvin tunne, mutta muutaman lankakaupan osaan sentään kartalle tuikata.

Susanna: Hauskan vaihteleva postaus. Varsinkin tuo lopun "and now for something completely different" -johdatus aivan toiseen asiaan. Valitettavasti en osaa minäkään auttaa (jaa, no mikset pidä sitten suutasi kiinni, vois joku kysyä).

Niina said...

Mjoo, olen huomannut että sun blogi tuottaa jonkun popupin, mutta mulla tuo blockeri estää sen. Mikäs popup sulta tulee tuolta muuten?

KirsiÄr said...

"Tein noita himpuran palleroita koko neuletapaamisen ajan, en tosin mitenkään kovin aktiivisesti kun ne oli niin tyhmiä."
Shhhh, Susanna; ei ehkä kannata julkisesti kertoa, mitä kanssaneulojista ajattelee... (Sori, olin just ex-työkaverin kanssa "työ"lounaalla, ja hirveä hepuli jäi päälle. Ja muutenkin olen lueskellut mitä sattuu: neuletiehyt, biologilista...)

Olen sen verran nörtti, että aamulla tietsikkani puhutteli mua Primary Masteriksi. Primary master hard disk fail. Jeejee. Hyvästi kaikki kovalevyn aarteet.

Kati: en tiennytkään, että VV:stä ja Menitasta saa lääkäripalveluja...

Niin ja nyt vakavaan asiaan: Shaalinalkusi näyttää hyvältä, en ole kamalan tyytyväinen Muskatiin, huivi on parin käyttökerran jäljiltä jo aika lerppana; toi lanka vaikuttaa vähän jämerämmältä. Ja sitten kannattaa ehkä tehdä noista aloitus- ja lopetusnauhoista vähän ohjetta lyhyemmät, niistä tulee aika pitkät ja sitten niiden sijoittelemisen kanssa on tekemistä.

Poistun nyt toisen kommenttilaatikosta tilaa viemästä. *kikattaa hullun naurua itsekseen ja poistuu*

Kati E said...

Kirsille tiedoksi, sekä Menitasta että VV:stä saa sielunhoitopalvelua ja terapiaa. Nämäkin kai luetaan lääkäripalveluun.

Mutta ihan oikeasti mä kävin Ympyrätalossa Mehiläisessä. Eikä kyl oo jalat kipeet, oli vuosihuolto vaan.

Stricker said...

Mulla on myös suuria vaikeuksia otsikoitten kanssa :-(. Tulee aina vaan laitettua jotain tosi tylsää ja oikein hävettää, kun muut näkee suurta vaivaa laulunnimillään yms.

Meillä on myös tuo pikkumies ollut flunssa ja uhman ja varmaan tähtienkin väärän asennon takia suorastaan pirullisella tuulella, joten tiedän tunteen, plääh. Nyt onneksi nukkuu ja mä aion autuaasti surffata ja katsoa viimeisen Friendsien osan kutimet kädessä. Sillä taas jaksaa sitten illan :-).

derea said...

Onkos toi uusi Raita samanväristä kuin se yksi Aino? Ja mitäs ideaa on nyt yhtäkkiä laittaa uusi lanka, kun vasta vähän aikaa sitten tuli uutuuslangat. Miksei ne laittanut samaan aikaan kaikkia? Pöh.

kannibaalipupu said...

Vaikken nyt _ihan_ sillein nörtti olekaan, niin sanoisin että pop-up tulee jonkin linkin kautta minkä olet lisännyt, siis ei tavallisen linkin, vaan sellaisen joka hakee sivullesi tietoa jonkin muun sivun kautta - Eli vahvana veikkauksena olisi nuo laskurit. Kumman / minkä lisäämisen jälkeen pop-up alkoi ilmestyä?

Koita poistaa (ota koodi talteen kuitenkin) vuorotellen, ja tyhjennä selaimesi cookiet ja lataa sivu uudelleen - ilmestyykö nyt? - Ja niin edelleen ja niin edelleen.

Niina said...

Nörtistänin satunnaisena asukkaana kiinnostuin mokomasta ja pikaisen googlaamisen jälkeen olen sitä mieltä että toi sun statistiikkahärveli aiheuttaa ne popupit.
Netistä löytyi jotain höpinää siitä että se on vaihtanut omistajaa tms. syyskuun alussa ja sallii nyt mainokset. Asiasta mm. täällä
http://www.pinseri.com/2005/09/09/kutsumattomia-popup-ikkunoita/