Monday, September 19, 2005

Suunnitteilla

Joulu on kovasti ajatuksissa jo. Suunnitelmia on paljon, ja tietysti pyrin ne myös toteuttamaan. Viime vuonna huovutin siskon tossut aatonaattoiltana... Ei kiva ei. Nyt on deadline joulukuun alussa, katotaan kuin käy :D

- äitille mulla on ihan überhyvä suunnitelma. Sorry vaan, en voi sitä täällä kertoa, miksköhän...
- mummille tulee huovutettu lierihattu (valmis), tumput ja ehkä jokin huivi. Tumput on puikoilla, lankana Fritidsgarn
- miehen siskonlapsille pojalle liekkipipo, tytölle jotain HelloKitty-jutskaa tai joku neule
- kämmekkäitä
- huiveja erilaisia
- muutama huovutettu laukku mielessä
- patalappuja joissa on niitä bändilogoja (todistettavasti yhden BB jakson aikana ehtii tehdä yhden patalapun, vaikka ei neuloisi koko ajan)
- huovutettuja lapasia, Kirsin esimerkki on loistava, pari tumppuja päivässä! Vielä ehtii monet tekemään!

Ja vaikka mitä vielä, mitä en nyt tähän hätään muista. Nyt vauva (1v3kk...) nukahti joten täytyy mennä askartelemaan Jocsun kanssa. Jatketaan myöhemmin.

8 comments:

KirsiÄr said...

Djaa. Minunkin pitää varmaan tehdä tuollainen lista, muuten kohta on sukkia enemmän kuin sukulaisia. Ja ihan pikkasen haluan korjata työmääräarviota: Tovesta ei ihan yhdessä illassa saa pakerrettua kahta lapasta. Siitä Fritidsgarnista ehkä onnistuisikin, kun on sevverran paksumpaa. Mulla on koeajossa Gjestalin Cortina (lankaa, ei auto): halpaa ja paksua, pitää nyt vielä testata, kuinka se huopuu.

Susanna said...

Jahas, olet siis johtanut harhaan; niitä tumppuja ei synnykään kuin sieniä sateella vaan...vähän hitaammin. Onko Tove sun mielestä parempi kuin Fritidsgarn? Mä en vielä ole siitä tehnyt, tarkoitus olis sitä hommia seuraavalla Menitan reissulla...

Jenni said...

Auta! Mulla on työmatkatekemisenä lapaset Nikolle eikä mulla ole mitään mittoja mukana. Minkä pitunen M:n kämmen on sormenpäihin asti? Eli lapasen pituus ilman resoria. Mä laitan siihen sitten vähän päälle.

KirsiÄr said...

Susanna: aika tarkka lapasaikataulu viimeisimmältä, keltaiselta lapaselta: yksi valmis lapanen ilman peukkua Hki-Tre-junamatkalla, eli siis 15.04 - 16.52. Ilman muita katkoksia kuin konnarin jututtaminen. En ole mitenkään nopea kutoja.

En ole kokeillut vielä Fritidsgarnia. Tykkään hieman ohuemmista lapasista. Fritidsgarn näyttää olevan noin tuplapaksuista Toveen verrattuna.

Yksi kerä Tovea riittää justjust naisen lapasiin (44 - 46 s.).

Susanna said...

Jenni! Melindan kämmen on jotain 7-8cm välillä. Tiinan yleispätevän taulukon mukaan Nikon ikäisellä olis 8cm kämmenosa. Mä tekisin 9cm jos kavennukset tulee joka krs.

Kirsi, mun mielestä toi on nopeasti kudottu :D Sen olen kyllä huomannut, että matkustaessa syntyy tulosta nopeasti, kun ei ole keskeytyksiä. Mä tein kesällä pipo per Hesan reissu :D

Jenni said...

Kiitos, suhun voi luottaa :) Kenenkäs Tiinan taulukko onkaan kysessä? Ja oletko tulossa tänään Selloon?

Kati E said...

Mä toivon ainakin, että Suski on tulossa. Mulla olis sille pussukka... Ja Jennille kirja näytettäväksi. :)

Olisko tää se Tiina, joka on Ulla-busineksessa mukana?

Susanna said...

Oon mä tulossa, vaikka sössinkin Veetin hatun, ja se näin ollen ei ole valmis, enkä ehtinyt tehdä Katin ylläristä ko puolet :D Aina ei hommat mene niinkuin on suunnitellut, mutta onneksi nyt ei ole mistään sen vakavemmasta kyse :D

Tinttura-Tiinasta on kyse, ja se lapas-sukkakokotaulukko on hänen vanhoilla sivuilla Täällä