Wednesday, October 05, 2005

Enää ei **tuta

Koska
1) aamulla päättelin langat kuudesta (6) tumpusta ja kolmesta (3) patalapusta
Totesin nääs että rahatilanne on sellainen, että on pakko alkaa taas tekemään jotain tuottavaa. Tumput menee kaverin lapsille testikäyttöön (koot ja pesu- +käyttökesto), mutta saa niistä kuitenkin jonkin verran rahaa. Sitähän ei lasketa että niistä langoista on joskus jotain joutunut maksamaan :D

2) Posti tuli ajoissa
Esim viime perjantaina posti tuli vasta puoli viideltä....

3) Postipoika toi Imagen
Imagessa ilahdutti sen ihana pinkki kansi. Harvoin syksyllä on tuollaisia kansia. IHQ!

Ilahdutti myös Applen Ipodista kirjoitettu juttu, tässä otteita siitä:

Kaikki, jotka omistavat iPodin, tietävät että se on mahtava laite. Se on kaunis, se on toimiva, se tuo musiikin takaisin kolmikymppisenkin arkeen ja tekee jokaisesta ruokakaupassa käynnistä hetken viileimmässä diskossa.

...

iPodeja ei korjata Suomessa. (...) iPodin akkua ei voi vaihtaa itse (toim.huom. *reps*). Kun akku hyytyy, huolto lähettää koneen akun vaihtoon jälleen ulkomaille ja antaa asiakkaalle toisen koneen takaisin.

Akun vaihto maksaaApplen verkkosivujen mukaan 69,95 dollaria (vajaat 60e), sekä mahdolliset lisäverot (...). Jos taas sen vie Suomessa Applen viralliseen yhteistyöliikkeeseen, vaihdosta veloitetaan noin 170e ja operaatio vie pari viikkoa.

...

Me emme kommentoi yksittäisten tuotteidemme huoltojärjestelyjä, naputtelee Apple Finlandin maajohtaja Kristian Nieminen ytimekkäästi vastauksensa kolmen soittopyynnön ja kahden sähköpostikyselyn jälkeen. Mitä tiedotuksen ja kuluttajasuhteen juhlaa.

Oi taivas, luin tätä pihalla ja meinasin tipahtaa hiekkalaatikon reunalta kun oli niiiiin hauskaa :D

No, tämä nyt ei liittynyt juurikaan neulomiseen. Nyt menen keittämään kahvia, ja sitten valmistaudun filosofian kokeeseen. How difficult can it possibly be?? Mitäs ottais matkaneulomukseksi, Aibhlinn? Vai pitäskö aloittaa jotain uutta.....

3 comments:

KirsiÄr said...

Sinussahan asuu sisäinen filosofi. Jo kysymys "How difficult can it be?" avaa laakean filosofoinnin tantereen. Mutta ei mennä sinne.

Minä en ole iPod-uskossa (mulla on i-river). Kamalaa luonnonvarojen haaskuuta tuo akkujen vaihtamisen mahdottomuus. Siinähän käy kuitenkin niin, että satamiljoonaa jenkkiä paiskaa vanhan iPodin mäkeen ja ostaa uuden tilalle.

Jenni said...

Tyyylsääää! Onko lankatilauksesta kuulunut mitään?

Susanna said...

Kirsi, :D

Jenni, ei ole kuulunut mitään. Siis ei kerrassaan mitään. Kauankohan se voi kestää? Luulis nyt saksasta matkaavan aika vauhdikkaasti, mutta mistä noista tietää. Tai että kauan sekin kesti että ne rahat näkyi heidän tilillä? hmm... Toivottavasti ne pian tulee, mä tuun hulluksi kun ei ole yhtään rahaa tuhlattavaksi. Joka päivä pitäisi saada ostaa jotain.... Onhan se vähän tyhmää, mutta minkäs teet :D Onneks kävin ikeassa ennen kuin totesin että tili män...