Saturday, October 08, 2005

Ja lisää piisaa

Ajattelin pistää postin pariin osaan ettei tule kahden nälkävuoden mittainen :D


Huovutuskirjoja on nyt markkinoilla paljon, kirjastollakin muutamia. Ja mulla on niistä kaksi tällä hetkellä ;)


Ihana kuva, hauskoja pieniä palloja.


Nää on jonglööripallot. Varmaan pakko tehdä.


Hauska, jalkapallon päällä huovutettu malja.


Tämä oli kiva idea; neulottiin ja huovutettiin kangas, ja siitä ommeltiin takki. Siis ensin mallitilkun kanssa lasketaan kuin pal tarvitaan kangasta ja sit vaan suit sait. Mutta ei tietenkään sovellu niille jotka ei tykkää ompelukoneista. Mä jotenkin tykästyin tähän ajatukseen. Sais ainakin oikean kokoisia vaatteita.


Joku sanoi että kumpparin päälle on vaikea huovuttaa, kun villa valuu huovutettaessa pois päältä. Mutta tällaisista suurista levyistä se varmaan käy kätevämmin?


Tätä kirjaa kun luki tuli tunne että painuttiin jonnekin kymmenien vuosien taa, mutta taisi tämä olla 90-luvun puolelta kuitenkin.


Tästä tulee mieleen Annen tarinatakki.


Tämä aikuisenkokoisena voisi olla täydellinen palmikkovillatakki, jollaista haikaillaan muun muassa Lauran pipoblogissa.


Söötti. Mä itse tykkään kyllä näistä korvajutuista, ja meidänkin muksujen joka toisessa pipossa on korvat, mutta tavallaan en kyllä tajua tätä trendiä. Miksi haluamme laittaa lapsillemme kissankorvat? Kai se on jotenkin söpöä, en tiedä, mutta korvia saa olla niin kauan ku minä saan päättää...

Tällaista tällä erää. Nyt lähden toipumaan sirkusreissusta, ihan puhki. Mutta kivaa oli!

5 comments:

irja said...

Ihania kaikki tyynni!

Carita said...

Ihania malleja, varsinkin noi lasten jutut. Mua vaan harmittaa, kun lasten vaatteet jää niin äkkiä pieniksi.

derea said...

ihania! harmi, ettei meidän kirjastosta löydy _ikinä_ mitään. paitsi varaamalla tietty, mutta sillonkin monen kuukaden kuluttua. no jouluhan on jo melkein ovella ;)

JennyF said...

Tuo "täydellinen palmikkovillatakki"-ehdokas on ollut jossain vanhassa Novitassa/Modassa, ja olen tehnyt sen tytölleni Novitan Merinosta. Jätin silloin tosin tuon kolmiokauluksen pois. Novitassa/Modassa oli tuolloin joku Debbie Bliss-sarja, ja joka lehdessä (oisko ollut viidessä) oli DB:n lasten ohjeita.

laurakoo said...

Ihqja neuleita!
Huopapallot on jotenkin terapeuttisen näköisiä; miten sitä vois olla ressi, jos pyörittelis tuollaisia käsissään (vrt. BB Minnan teippi).
Ja kuule, se unelmien palmikkoneuletakki. Tuohon neuleeseen on tosiaan ollut ohje vanhassa Novitassa, ehkä vuos 2000. Suurin koko oli kai 120, ja mä ihan tosissani suunnittelin, että jos suurentais, niin kyllä mä kokoon 150 mahtuisin. Toteutus vielä uupuu, eikä Novita Merinoakaan ole enää missään.