Thursday, October 20, 2005Koneessa juuri nyt; Melindan hattu ja pari kukkaa, seuranaan muutama musta patalappu.

Sivuhuomautuksena sanottakoon, että tämä bloggerin uusi kuvanlaittohässäkkä on kyllä ihan paska. Jos kirjoitan jotain ennen kuvan lataamista, siirtyy kirjoitus kuvan viereen/alle, riippumatta siitä missä kursori oli. Ja nyt kun olisin halunnut tehdä otsikon kuvan yläpuolelle, ei kuvaa pystykään mukamas siirtämään. PRKL. Parempi pitäytyä vanhoissa ohjelmissa :D

5 comments:

derea said...

Kommentoin juuri tohon edelliseen viestiin, mutta olitkin jo päivittänyt sillä välin uudestaan :) Ihana hattu, varmaan tulee tosi kiva.

Susanna said...

derea, mä oon niin nopee :D Mites sulla meni se bilsan koe? Mä sain kuutosen, aika hyvin vartin lukemisella :) Meillä taisi kyllä olla eri aihe, kun etkös sä ole vielä yläasteella, vai muistanko ihan väärin?

Lankakomero said...

Mulla latautuu kuvat aina postauksen yläreunaan, joten lataan aina ensin kaikki kuvat ja sitten tekstin ja lopuksi siirtelen cut-paste-systeemillä kuvat sopiviin paikkoihin. Mozillaa joudun touhuun käyttämään, koska muuten selailuun käyttämäni Opera ei suostu kuvia blogiin siirtämään eikä näytä html-koodeista kuin kaksi (abc ja image, joka ei kuitenkaan toimi), IE:llä en ole edes kokeillut.

derea said...

Jeps, siellähän mä olen jumissa. Kokeesta tuli 9- ja todistukseen onneksi 9. Aika hataralla lukemisella mullakin :)

Kati E said...

Ihana hattu. (Mä olen edelleen sen kummitytön tarpeessa, anyone?)