Monday, November 21, 2005

Aamuisia ajatuksia

  • Jos lapset haluaa yläkertaan leikkimään, ja olet niin tyhmä että suostut, ne haluavat heti takaisin alakertaan
  • Jos suunnittelet viimeisteleväsi kaikki keskeneräiset siltä istumalta, et yleensä jaksa neuloa riviäkään
  • Jos laittaa miehen kauppaan tekemään ostokset kahdeksi viikoksi, puolet kamoista on loppu jo muutaman päivän jälkeen, ja osa listan tuotteista jäi ostamatta, kun "en mä huomannu että siinä luki niin"
  • Miehen käsitys lukurauhasta on se, että puolen tunnin välein voi häiritä
  • koodaaminen ei ole heikkohermoisia varten
  • Dreamweaverin on suunnitellut mies, siksi se on välillä vähän kummallinen
  • lankaa ei koskaan ole tarpeeksi. vaikka sitä olisi kuinka paljon, aina just se mitä sillä hetkellä haluat, puuttuu
  • kenen idea on, että lapset tarvitsee ulkoilmaa? Pakkasellakin?
  • jos yrittää ihan vaan nopeasti päivittää blogia, ei yleensä keksi mitään kirjoitettavaa
Siinä pikakatsaus mielenliikkeisiin. Nyt uhraudun ja lähden tuonne pakkaseen, pitää mennä Kelaan tappelemaan taas. Tiedoksi kaikille niille, joiden mies suunnittelee jäävänsä hoitovapaalle; tässä maassa on sellainen paska laki, joka määrää että miehen hoitovapaa loppuu kuin seinään, jos äiti joutuu jäämään uuden raskauden takia kotiin. Mutta työnantajalla ei ole velvollisuutta ottaa ukkoa takaisin töihin. Että miettikää vaan kaksi kertaa kuin pitkäksi aikaa uskaltaa kotiin jäädä. Ja ei, en ole raskaana, tämä on jo kaksi vuotta vanha juttu, mistä kela yhä karhuaa meiltä rahojaan. Oli muuten ihan sairaan kivaa elää 8kk pelkällä minun äitiyspäivärahalla...

7 comments:

Kati E said...

Teilläkin on sit herätty maanantaihin. :DD

Tuosta viimeisestä olen ihan samaa mieltä... Plääh. Ja kaipa tuo koodaaminen pidentää pinnaa tai sitten lapset. Mulla oli ennen ihan kamalan lyhyt pinna, mutta viimeisen 8 vuoden aikana se on pidentynyt huomattavasti. Joko lasten tai koodaamisen ansiosta (jota jossain välissä tein työkseni, uskokaa tai älkää!) tai molempien. :P

KirsiÄr said...

Ei lapset esim. Keski-Euroopassa mitään ulkoilmaa kaipaa. Tuttavalapset kököttävät kiltisti koko päivän päikyssä sisätiloissa.
Sellaistakin on siellä kuultu, että äiti on haukuttu kun tuo lapsen liian vanhana hoitoon (6 kk), lapsi ei kuulemma totu hoitopaikkaan noin vanhana.

Dreamweaver: periaatteessa yksinkertainen, käytännössä kykenemätön tuottamaan haluttuja toimintoja käskyjen mukaan. Mies siis.

Puhtia päivään!

Susanna said...

On se koodaaminen kyllä mukavaakin. Ja tosiaan kasvattaa pinnanpituutta. Eilen kävin eka viskomassa tavaroita seinään, mutta pienten itkurivareiden jälkeen oli pakko mennä kokeilemaan vielä yhtä juttua. En mä kyllä saanu vieläkään toimimaan. mutta ei se ole mun syy, vaan ohjelman :D

Meri said...

Hyytävä porsaanloukku laissa (vaihteeksi). Pidän peukkuja teille, että saatte korvauksia (vaikka jälkikäteen).

Susanna said...

Meri, tuskin koskaan mitään saadaan, ja aivan varmasti määräävät maksettavaksi sen velan -taas. Huvittavinta on, että mä jouduin pois töistä väärin perustein, mutta se ei heitä kiinnosta, kun mun työnantaja on kuulemma niin iso, ettei kelalla ole resursseja käydä niitä vastaan tappelemaan. nii-in, kyykyttäkää vaan pientä ihmistä...ja kyse on kuitenkin loppuviimeks vain siitä, että jos he olisivat tehneet päätöksensä nopeammin, mitään liikamaksua ei olisi syntynyt ja olisimme saaneet ajalle asumistukea. Mutta sitä taas ei voi hakea jälkikäteen, ihan perseestä. Kyllä se vaan niin on, että harmaa talous - valoisa tulevaisuus :D

JohQ said...

Hei tää on nyt ihan off-topic, mutta sattuisitko tietämään mitään hyvää barbie-kokoista ponchomallia virkattuna ja/tai neulottuna?

Susanna said...

JohQ, kaikki topicit on tervetulleita, oli sitten off tai in :D En tosiaan tiedä barbin ponchoista...mutta luulis että ohkasella langalla ja samaan tapaan kuin isommat ponchotkin.