Wednesday, November 02, 2005

EN! KYLLÄ! E-EI! *TTU *TANA

Nyt meni hermo, ja sen kyllä huomaa. Välillä musta tuntuu että vihaan lapsia, kaikkia lapsia. Miksi niiden pitää olla niin saatanan vaikeita??? Ja ennen kaikkea, miksi niiden pitää kiljua ja pitää niin kovaa mekkalaa aina? Pää hajoo. Oli niin ihanaa aamulla kun oli niin rauhallista, kun vain toinen oli hereillä. Sitä miettii, miten helppoa elämä olisi, jos olisi vain yksi Melindan ikäinen. Ja taas toisaalta, miten hankalaa olisi jos olisi vain yksi Jocsun ikäinen, joka vaatii leikkikaveria ja aktiviteettia koko ajan. On se ihanaa että niitä on just nuo kaks, mutta välillä kyllä tekis mieli pistää ne pihalle jäähtymään vähäks aikaa (meidän naapuri muuten tekee niin, sato tai paisto...). Ja mikä siinä omassa huoneessa on vikana??? blääh.

Päätin tänä aamuna, että uusi vuosi aloitetaan puhtaalta pöydältä. Eli kun kaikki joululahjatkin pitää vääntää, niin tekemistä riittäis. Ja sitten opettelen uuden tavan neuloa niin, että valmiiksi saadut työt myös viimeistellään siltä istumalta. En enää jaksa näitä nurkissa pyöriviä "vain peukku puuttuu" -nyssäköitä. Meinasin ihan postata listan taas vaihteeksi, mutta huomenna on neuletapaaminen, en mä halua että kaikki kattoo että toi on se jolla on sata keskeneräistä. :D No ei vaiskaan, en vaan pysty täällä keskittymään nyt mihinkään tähdelliseen, ja sitten taas toisaalta voin käyttää listantekoajankin neulomiseen.

Onkohan meillä korvatulppia? Hmm. Tarkennetaan vielä, en mä tietenkään oikeasti vihaa lapsia, ei tarvii soittaa sossuntädeille :D

7 comments:

KristiinaS. said...

Ei soiteta sossutädille, ei. Tottakai ihminen välillä hermostuu ja vihaa, se on ihan luonnollista. Ne on tekopyhiä jotka on aina pelkkää aurinkoa ja kaikki hyvin.

AnneM said...

Mikähän siinä päättelyssä onkin niin vaikeaa? Ja et todellakaan ole ainoa jolla hermot menee. Täältä löytyy nyt 10v tyttö ja 12v poika, joiden äänet nousee todella korkeiksi ajoittain, kaikki on pelkkää huutoa/keskenään tappelua ja silmille hyppimistä. Lisäksi kun on on ne hetket jolloin neiti 1-v ei tee muuta kuin roikkuu lahkeessa ja huutaa, niin ei paljon naurata. Kohta kun tässä on yksi huutaja lisää, niin naurattaa vielä vähemmän. No, toivotaan että niitä parempia hetkiä tulisi enemmän.. Ja todellakin, rakastanhan minäkin lapsiani, enkä pois antaisi,mutta joskus.. tekisi mieli... painua ovesta ulos viikoksi. Jaksamisia sinnekin!!

Niina said...

Päättely on Ikävää ja Inhaa ja uusien töiden aloittaminen on paljon mukavampaa.

T: nimim. paljon kesken

Anonymous said...

Tämä mun avautuminen ei ketään auta, mutta avaudunpa kuitenkin :D *anteeksi koko aikana* Meillä ei ole omia lapsia ja olemmekin pitäneet avoimia ovia sukulaislapsille ja muille halukkaille lomien & viikonloppujen ajan. Meidän kannalta ikävä kyllä näin tekevät suvussa nyt muutkin ja lapset ovat olleet viime aikoina tuplabuukattuja viikonlopuille. Tavallisesti useamman yöpyneet syyslomalaissisaruksetkin ehtivät nyt käymään häthätään kääntymässä kun piti jo viipottaa seuraavaan yökyläpaikkaan. Ja minä tietysti ylinegatiivisena ihmisenä olen tehnyt omia tulkintoja tapahtumista :D Mutta pointti oli siis se, että käyttäkää etenkin lapsettomia läheisiä ihan surutta hyväksi, pyytäkää viemään pulkkamäkeen, uimaan tai ottamaan yökylään ilman mitään syytä ja etenkin, jos haluaa hetken ajatella aivan omiansa. Pienen lapsiparven pemahtaminen muutoin hiljaiseen kotiin on mukavaa vaihtelua ja soisin meillä tapahtuvan niin useammin :)

Carita said...

Meillä kans Rikua joutuu koko ajan kieltämään, kun se ei ymmärrä että Meeri on vielä pieni vauva. Niitä ei voi yhtään jättää vahtimatta, kun Rikun pitää koko ajan olla nenä kiinni Meerissä tai sitten viedä bioniclet ja ritarit tytön käteen. Mulla ois tarvettä niille kuuluisille selässä oleville silmille...

Kati E said...

Voi Suski! On päiviä ja on päiviä. *ruttaa* Kyllä se siitä taas...

Yöks, mä olen ihan hikinen kun tulin just jumpasta ja raahaudun nyt ruiskuun. Pidelkää vielä hetki nenistä kiinni. ;D

Anonymous said...

joo, samanlaisia ne on ne sossuntätienkin lapset ja aatteet :)
*j