Tuesday, November 01, 2005

Mikään ei edisty

Vaikea keksiä mitään päivitettävää, kun asiat on niin...keskeneräisellä tolalla. En ole saanut aikaiseksi sitten mitään. Tuntuu että mikään ei etene, saati valmistu. Pöh. Enkä ole edes juoksennellut halki sateisen Pasilan, vietin kylläkin muutaman tunnin Espoontorin Hesellä opiskelemassa yhtälöjuttuja. Espoontorilla on kyllä sellainen tunnelma, etten olisi yhtään yllättynyt, vaikka joku olisi yhtäkkiä alkanut ammuskella :D .


Kuva neuleen pinnasta.


Hertan etukappaletta ei ole voinut päätellä, koska lapset ovat hukanneet alakerran mittanauhan, ja yläkertaanhan on aivan liian pitkä matka...


Tämän mekkosen olen tehnyt sängyssä maaten silloin kun Melinda syntyi. En voinut liikkua kahteen viikkoon juuri ollenkaan, Jari kävi Prismasta hakemassa mulle Palmaa kun ehdottomasti just siitä piti saada paita väsättyä. Silloin mulla ei vielä ollut lankavarastoa. Enkä osannut oikein suunnitellakaan. Mekosta tuli liian iso, enkä muutenkaan ollut oikein tyytyväinen siihen. Kuitenkin sen tekoon liittyy niin paljon muistoja ja tunteita, että säästin sitä kaapissa. Nyt totesin, että se olis just passeli Melindalle nyt. Tein helmaa vähän pidemmäksi, ja päätin tehdä sitten hihatkin. Ärsyttää, kun olen tehnyt puikkosuosituksen mukaisilla puikoilla, eli käsiala on aivan liian löysää. Mutta ei se mitään. Kirjon tähän vielä kukkasia ym, niin eiköhän siitä hyvä tule. Selällään neulominen on muuten aika vaikeaa.

7 comments:

laurakoo said...

Kerro nyt mistä tuon ylimmän kuvan mallineule on, mua hämää kun se vaikuttaa niin tutulle. Jo se kaaviokuva sillon päivä-pari sitten oli deja-vu, mut nyt alkoi häiritä :)

Kivaa kun muillakin on tunnearvoneuleita, vaikka sit vähän keskeneräisiäkin... Ja juu, selällään neulominen on tukalaa - ja ellei sekään luonnistu, niin silloin ollaan tosi kipeitä.

Susanna said...

laura, se on joku tän syksyn kotivinkki. Ei vissiin uusin mutta sitä edellinen kai. Siinä lehdessä tää oli pinkki, ja kiinnitetty ruusulla. Mä laitan kuvan joskus jos muistaisin vaan :D

Kati E said...

Kiitos kiitos päivityksistä. :D

Anonymous said...

Olisiko ohje kuitenkin ollut Kotiliedessä? Se tämän syksyn numero jossa oli neuleohjeita. Näyttää nimittäin niin tutulta.
Tanja

Susanna said...

ooh, no Kotiliesi sitten :D Vitsi kun on huono muisti. no tarkistan sen vielä :D

Kati said...

Moi! Vastaan nyt tänne tuohon blogini asiaan!
Jos käyt siellä missä oli niitä kirjanmerkkejä, ostatko mulle, maksan kaikki kulut :)
Kirjat olis kyllä tervetulleita! Mietin että mikäkö/mitkä niistä olisi hyviä? Mitäa jattelit pyytää niillä?

kati said...

teemme näin ;)
Mä en niistä ruotsin kirjoist atiedä, kun ostin jo yhen käytetyn, mutta en oo ehtiny sitäkää oikein katella, mutta enkun kirjat yms kiinnostaa, mulla on enkun kieli paljon käytössä kirjeen vaihdon takia, ja nuo lukion kirja kyllä kiinnostaa, näkis missä "kunnossa" tää mun enkku on. Voin sit hakea tarjous hahtovaa sulle kyllä :oD