Monday, November 28, 2005

Hertta

Sain kasattua Hertan eilen, ja neuloin jopa kauluksenkin saman tien! Yleensä mulle iskee viimeistelyahdistus parin sauman jälkeen, ja on pakko pitää paussia. Nyt kuitenkin ajattelin lämmöllä Minnaa, ja sitä millainen homma hänellä on ollut Katieta viimeistellessä, ja hups vaan, oma produktio tuntui varsin helpolta. Tässä kuva ilman suloista mallia, joka on tällä hetkellä aivan puurossa, ja siten ei-kuvauskelpoinen.


malli: Hertta
lanka: Mayflower, pikkasen alle 150g
puikot: 3,5


Vielä en ole päättänyt laitanko toiselle olalle napit, täytyy kokeilla miten se menee päälle. Epäilen ettei mahdu, jos olan sulkee kokonaan. Malli on ihana, tosi kaunis. Jätin hihoihin pienet halkiot, mikä johtui ihan pikkuisen siitä että saumaa yhdistettäessä meinas lanka loppua. Sen verran tein ohjeen ohi, että hihansuissa ei ole koristereunusta, vaan helmineuletta, ja syy on se että koristereunuksen ohjetta ei sattunut olemaan just silloin lähettyvillä :D


Oon ihan megaylpeä, että olen oppinut yhdistämään saumat näin siististi. Kappaleiden yhdistäminenkin on paljon kivempaa, kun tulee niin siistiä.

1 comment:

Minna said...

Joo-o ihan oli omaa hulluutta tuo Katien viimeisteleminen. Mutta kyllä viimeistelyn onnistuminen merkkaa paljon koko neuleen onnistumisen kannalta.

Hertta näyttää oikein hyvältä pikkuihmisesi päällä!