Monday, November 28, 2005

Minä täällä, moi!

Prinsessa poseeraa:Paita on just hyvänkokoinen. Tein 80 senttisen ohjeella, paitti hihat tuli vahingossa sentin liian pitkiksi, mutta hyvältä näyttää päällä.

Tykkäsin ohjeesta kovasti, ja paidan mitoitus on äärimmäisen järkevä. Yleensä kun kaupan tai mummien tekemät vermeet tuntuvat levenevän samaa tahtia kuin pitenevät :/ Hertassa on tarpeeksi pituutta, ei ihan heti napa näy. Silti se on kapoinen ja hyvännäköinen, sopusuhtainen. Mitäs ylisanoja vielä keksis :D Mä oon jo suunnitellut että vaaleanpunainen Tennessee sopis tähän hyvin, ja mulla olis kyllä sitä farkkulankaakin....

10 comments:

Kristiina said...

Hieno pusero ja nätti toi kuvio. Hyvä kommentti tuo, että se on sopivan kapea, sopii sitten mun kohteelle myös. Samaa mieltä olen, että useat ohjeet on aikas leveitä.

derea said...

Oih, ihana! Melinda näyttää tosi söpöltä :)

Carita said...

Ihana paita suloisen tytön päällä !

suvi said...

Lasten neuleet ovat tosiaan usein suunniteltu liian leveiksi. Jos sitten onkin kotona hoikkia ja pitkiä tapauksia joutuu ottamaan pituudet yhdestä ja leveyden toisesta koosta ja minä kun tykkäisin neuloa ohjeen mukaan ilman ihmeempiä kikkailuja. Sama ongelma on tosin aikuistenkin ohjeiden kanssa. Vertailin kerran huvikseni suomalaisen suunnittelijan suunnitteleman neuleen ja Garnstudion sivuilta löytämäni neuleen leveyksiä s -koossa. Suomalainen ohje oletti mulle sopivan ympärysmitaltaan 96-senttisen neuleen kun Garnstudion ohjeessa tarjottiin 88-senttistä. Muuten aika lailla samanlaiset puserot.

DistantKnitter said...

Kaunis paita, kaunis tyttönen!

laurakoo said...

Kaunis Hertta ja suloinen tyttö! Oliskos mulla ketään tuonkokoisia pikkuneitejä lähipiirissä... :)

Kristel said...

Iih, ihana! :D Meillä on alkuperäiset Hertat edelleen kovassa käytössä Nealla ja Ronjalla. :) Ja kas kummaa kun tuli mitoitettua pitkäksi ja kapeaksi malli, kun Nea on semmoinen hoikka hippiäinen. ;)

Kati E said...

Ihana. :D

Kati E said...

Haluaisitkohan sä taas masinoida sen Tusshenan tilauksen?

Susanna said...

Kati, mieluummin joku jolla on tili sellaisessa pankissa missä voi helposti maksaa ulkomaille :D Ja nyt on muutenkin kaikkea hässäkkää, eikä oikein varaa tilata mitään....

*hei se osaa sanoa EI*