Monday, November 07, 2005

Kirjoneule!

Uusi aluevaltaus tehty. Aloitin tekemään liekkipipoa Lanetista, ja aika paljon sain sitä tehtyä tuossa illan mittaan. Ei se olekaan niin vaikeaa kun olen kuvitellut, itseasiassa hyvin helppoa. Vaikkakin mä inhoan sitä langan mukana kuljettelua.Säädyttömän huono kuva, mutta kun ei ole tuota luonnon valoa vielä...

Melinda on ihan nuhassa ja kuumeessa, eikä ole saanut oikein nukuttua. Oon noussut sen kanssa 3.45.... Voi olla ettei paljoa naurata illalla koulussa... Onneksi kuitenkin on lastenvaunut! Tein sille parivuoteen tuplavaunuihin puoli-istuvaan asentoon, ja nyt viimein sai nukahdettua.

5 comments:

Kati E said...

Kivalta näyttää. :D Mutta säkin taidat olla tuossa kirjoneuleiden salaliitossa. Yrität vakuutella, että se on helppoa jne... En usko. En.

KirsiÄr said...

On se kirjoneule oikeasti vaikeahkoa. Kaikkea langanjuoksutusta ja keräsolmuja ja liian löysiä langanvaihtokohtia. Parhaiten olen onnistunut muinoin mohairsekoitelangasta tehdyssä kirjoneuleessa. Mohairin karvat kätkivät armeliaasti pikkuvirheet.

Susanna said...

Aivan varmasti on oikeasti vaikeaa. enkä voisi kuvitellakaan tekevänu useammalla kuin 2 värillä :D Mutta on ihan kiva tietää että pienten kuvioiden teko on mahdollista :D

Jenni said...

3.45?! Taitaa tänään kahvi maistua?

Piposta tulee hieno! Eikä se kirjoneule tosiaan ole niin vaikeaa, kunhan ei tee liian tiukkaa.

Susanna said...

Jenni, maistuishan tuo :D Join vaan jo tuossa puol seitsemän aikaan, ja sitten loppui maito. Että täällä oon, vankina pahan maan. Ei karkkia, ei suklaata, ei maitoa. Pöh.