Monday, November 07, 2005

Mielenkiintoinen huomioRupesin liekkejä tehdessä miettimään, että miten ne näyttää niin kummalta, ja että miks silmukat ei mene tasan. No hetken kaaviota tutkittuani huomasin, että olenkin jäljentänyt vain tuohon hihan keskikohta -merkkiin saakka, se kun näyttää olevan tuossa niin esillä... Että juu. Meni suunnitteluhommiks. En pura, en todellakaan pura. Onneksi olen vielä niin alussa, että pystyn suunnittelemaan kuvion uusiks. Sen siitä saa kun väsyneenä piirtelee!

Meillä on täällä meneillään Parhaat lastenleffat -elokuvafestivaalit. Aristokatit johtaa Möhköfanttia karvanmitalla, saa nähdä saako Nemo kiinni ennen kuin isi tulee :D

5 comments:

Kati E said...

Onko teillä se tavallinen möhköfantti vai möhköfantin halloween? Veeti halusi sen Möhköfantin halloweenin ja mä huonona ja lepsuna äitinä ostin sillon joku aika sit kun se oli kipeenä...

laurakoo said...

No voi kökkö. Nyt pitää tunnustaa, jotta tuli itsekin vähän sävellettyä silloin liekkipipoa neuloessa, mut tuleepahan uniikkeja yksilöitä :)
Mukavaa festareiden jatkoa!

Susanna said...

Kati, meillä on se tavallinen. Ajattelin halloweenin ostaa joku kerta kun ostan jotain isompaa kivaa. Eikä se että ostaa leffan tee kenestäkään huonoa äitiä. Kohtuus kaikessa :D Jocsu ei varmaan ikinä olis oppinut puhumaan, mutta möhköfantti jotenkin avas sen sanaisen arkun, ja nyt tulee tekstiä, etenkin leffaan liittyen!

Koska olen niin laiska, purin sen pipon sittenkin. Enemmän aikaa olis mennyt suunnittelemiseen, kun olin kuitenkin tehnyt vasta parikymmentä riviä. :D

Kati E said...

No ei niin, mutta just sellanen fiilis tuli. Olin 2 pv sairaan lapsen kans kotona. Ja sit toisena iltana A oli jossain työmenossa. Sen piti tulla 2200 ja se tuli 0200. Pikkasen mulla flippas sinä seuraavana iltana.

Alkusilmukka said...

Meilläkin on samainen Möhköfantti 2,5 v Eeliksen lemppari. Kyllä mustakin piirrettyjä voi muksut tiettyyn rajaan asti kattoo, varsinkin tuollaisia Möhköfantin tapaisia missä ei tapahdu "pahoja asioita". Ja meillä myöskin Eeliksen puhetaitoja koetellaan, kun Möhköfantti asioita pohditaan moneen kertaan. Ja sitä paitsi tykkään tuosta Möhköfantti elokuvasta kyllä itsekin :)