Thursday, November 03, 2005

Meemi

Terhi oli heittänyt mua meemillä. Tässä vapaasti suomennettuna :D

Mieluisin lanka millä olet neulonut?

Jaegerin Baby merino on ihana, samoin Grignascon Flavia Baby. Mun mielestä myös hahtuva on ihan huippua! Ja Fritidsgarn on kestolemppari.

Parhaat puikot?

Bambuiset sukkapuikot. Ihanat. Nyt ostin ekat addit, ja niillä on kyllä ihana neuloa!

Kamalinta mitä olet neulonut?

Aika monet varhaisimmat tekeleeni ovat näin jälkikäteen katsottuna aika karseita. Veljeni vastaisi tähän että se viime viikkoinen korkkiruuvihuivi on worst thing ever...

Paras ohje millä olet neulonut? (et ehkä käytä neuletta, mutta sitä oli hauska tehdä)

daa. Loppupeleissä aika vähän mitään isompia tullut tehtyä. Fifin teko oli kivaa, ekan palmikkopaidan teko omalla ohjeella oli ikimuistoista - kuinka ne voikaan olla noin kauniita! Lacy kerchief scarfin ohje oli helppo ja kiva tehdä.

Tärkein neulontatekniikka?

Ehdottomasti siistien reunojen teko ja kappaleiden yhdistäminen oikealta puolelta.

Paras neulekirja tai -lehti?

Tykkään Interweave Knits-lehdestä ja tähän mennessä paras ja ihanin kirja ever on Weekend Knitting.

Favourite knit-a-long?

Enpä ole moneen osallistunut, mutta Bunny along oli kyllä hauskin.

Mieleisimmät neuleblogit?

Surffaan sujuvasti niin monessa blogissa kun ikinä vaan ehdin ja muistan. En laadi nyt mitään listaa, kun joku itsestäänselvyys unohtuu kuitenkin mainita :D Ulkomaisia blogeja seuraan aivan liian vähän, jotenkin ei vaan ehdi.

Lemppari neulesuunnittelija?

Nooh, ei näistäkään niin kovasti kokemusta. Olen huomannut että lähes poikkeuksetta tykkään Kim Hargreavesin malleista. Erika Knightin mallit on ihan perus, mutta tyyli millä ne on kuvattu tekee malleista todella ihania.

Mitä neuletta pidät eniten? (kuva olis kiva ylläri)


Tästä on tullut lyhyessä ajassa lemppari.

Tätä tehdessä tajusin, että aika vähän on tullut itselle tehtyä. Ja että yhtäkään neulepaitaa en ole tehnyt itselleni. Paitsi sen yhden epäonnisen, minkä jälkeen en ole tehnyt oikein mitään isompaa. Tähän tulee nyt muutos. Minäkin haluan kivoja neuleita, kun kerran muillakin on!

Nyt menen neulomaan. Meidän piti lähteä ikeaan ja tehdä sen jälkeen pullaa, mutta jocsu kaatoi kaikki lelulaatikot eikä suostu siivoamaan, ja mä kiristä sitä "ei sitten mennä ulos". Eilen jäin ilman jäätelöauton tuotteita samaisesta syystä. Ilme lapsen kasvoilla oli kyllä sanoin kuvaamaton, kun jädeauto menee ohi pillit vinkuen, ja me ollaan vielä sisällä. Mutta ei silti siivonnut. Se koettelee mua nyt...

Huomatkaa, kolme päivitystä yhden päivän aikana, ja kello ei ole vielä puoltapäivää! Koittakaahan pysyä perässä!

5 comments:

Riikka said...

Mulla sama vika, että ei itselle tule neulottua juurikaan mitään. Viime syksynä neuloin pipon ja kaulahuivin, mutta mitään sen suurempaa en ole itselleni neulonut.

On niin kiva ilahduttaa muita ihmisiä neulomuksilla ja muillakin lahjoilla, mutta mullakin tulee tähän tilanteeseen muutos. Aloitan uuden vuoden neuletakilla ITSELLENI...

Anonymous said...

Kivaa vaan että päivität paljon :) Ja tuo jouluyllätys näyttää lupaavalta!

Tuazophia said...

Tsemppiä lelunkeruupulmaan. :)

Mulla on vähän sama, ettei itselle tule neulottua, mutta lapselle on niin kiva värkätä, kun kaikki valmistuu suht' nopeasti, niin jää isommat työt tekemättä.

Anonymous said...

Jees.. Pysy tiukkana.

Kyllä meillä ainakin parin päivän jälkeen lopulta opittiin keräämään "romut" takaisin laatikoihin ku jäi lähtemättä pihalle ja vielä sattu kaverin tytön synttäritkin sen takia jäämään väliin.. äiti kyllä meni.. ja viipy aika kauankin (isi oli kyllä kotona, että ei lasta yksin jätetty)

Minna said...

Tää 3 x päivitys on kyllä oivaa palvelua - aina uutta luettavaa, kun pitää taukoa. Kiitos siitä & tsemppiä sinne kotiäidin työpäivään! :)