Thursday, November 03, 2005

****

Otin sen kissajutun pois. Latautu hitaasti ja toisekseen mä en jotenkin jaksa noita kyselyitä...

Äsken meillä kävi vieras! Iso mies toi kassillisen lankoja! Kiitos Ninni!

Oon nyt pari tuntia tässä taistellut pojan kanssa huoneen siivouksesta. Ei kerää. Kai mun pitää mennä vahtimaan, kyllä se sitten siivoaa. Olis vaan parempaakin tekemistä... Kirjastoauton tuloon mennessä (15.20) olis parempi olla siistiä. En mä oikein voi sitä kotiinkaan jättää. Tai sitten pitää roudata kirjat mukaan illalla. Plääh....

7 comments:

Pirkko said...

Siis eiks se sun poika oo aika pieni vielä? Mulla ei edes ekaluokkalainen, saati sitten 5-v siivoa ilman herkeämätöntä valvontaa. Ja se ON tosi rasittavaa, tiedän.

Riikka said...

Ollaanpa sitä ahkeria päivittäjiä tänään =) En edes mitään kissajuttua kerennyt näkemään vaikka koko päivän täällä pyörinyt. Mukavaa torstaipäivän jatkoa.

Ihailtava tuollaista sinnikkyyttä poikasi kanssa. Itselläni ei lapsia ole, mutta varmasti olisin siivonnut itse vaikka kuinka olisin päättänyt että sotkija siivoaa itse...

Kati E said...

Oijoi, tuokohan se mullekin lankaa kohta, se jääkarhu nimittäin. :DD

derea said...

Se mekko Palmasta on ihana! Söpö :)
Mullakin lapasten teko jää yleensä siihen peukalovaiheeseen.
nimim. kaksien lapasten peukut puuttuvat ;)

irja said...

Mä muistan kun oltiin pieniä ja piti siivota oma lelu/kirjahylly. Minä n. 5v. ja veli 4v.. Koko päivä meni ja oli kamalaa, ei oikein tajuttu, mitä piti tehdä ja pelättiin, kun äiti oli vihainen.
Lopulta äiti sitten armahti ja tuli auttamaan; ojensi tavaran kerrallaan käteen ja sanoi, mihin piti laittaa. Eikä se sitten niin kamalaa ollutkaan!
Mun ainakin oli pienenä vaikea hahmottaa kokonaisuuksia, jos aikuinen ei paloitellut niitä pienemmiksi paloiksi.

Susanna said...

Pirkko, Joachim on kolme. Ja normaalisti siivotaan kyllä yhdessä, mutta tuollaiset mitä se tahallaan kumoaa kolme kiloa leluja ympäriinsä, ne saa siitä ihan itse. Ja välttääkseni tuota Irjan kuvaamaa pelkäämistä, kun ei ymmärrä mitä pitää tehdä, mä kasaan ne lelut mitä itse pitää ottaa niin yhteen kasaan, ja sanon että ne kun on kerätty niin ok.

Mulla on periaatteena se, että siivoan kyllä lastenhuonetta itsekin, mutta lasten pitää kanssa se oppia, ja yhdessä yritetään tehdä paljon. Yleensä niin että mä kerään tooosi hitaasti ja poika kuvittelee että mä koko ajan autan. Mun mielestä on typerää mitä monet tekee, että kiljutaan monta päivää kun on niin sotkuista, ja sitten äiti itse siivoaa kuitenkin. Jos siivoan itse, en pidä siitä mitään meteliä.

Kati, mä luulen että jääkarhu toi ne sun langat mulle. Mutta ninni ei ole vielä vastannut, joten en tiedä :D

Kati E said...

Cääc, mun langat sulla? Ou nou... Meidän pitää sit tehdä treffit jonnekin. :D