Saturday, November 26, 2005

Tonttulakit

ovat valmiit, ja lähtivätkin jo bileisiin. Viikko on ollut niin karmea, että aina välillä vaan tuli joku to do -juttu mieleen, ja unohtui samantien. Ja niinpä yllättäen olikin jo perjantai, ja sitten meinasikin tulla kiire surauttaa nuo valmiiksi :D Tänä aamuna kävin ostamassa kulkuset, onneksi Tiimarissa oli, ettei tarvinnu kauemmas lähteä.
Kulkuset on pinkit. Tarjolla oli vain ällövärejä, ja ajattelin että pinkki sopii pojille oikein hyvin.

Pojat ovat olleet nyt 5min pois, ja mä oon jo nyt hermoraunio. Lapset ovat saaneet riehua ulkona sydämen kyllyydestä, ja silti ne vaan jaksaa olla villejä. Pöh.

Bongasin muuten tänään BiBon Espoontorilla! Olin juuri kääntynyt ympäri kun aivot hitaasti hiffasivat että hei siellä oli muuten bibo. Pyörähdin samantien toisen kierroksen (näytti varmaan hauskalta), ja sehän oli Carita! Mukavaa törmätä tuttuihin!

Voi miten mä jaksan tän illan. Melinda on ihan raivoissaan jostain, se vaan paasaa ja itkeskelee ja heittelee tavaroita. Just todettiin miehen kanssa, että meidän geenit ei kyllä sovi ollenkaan yhteen, molemmilta on valikoitunut lapsille ne kaikista hankalimmat luonteenpiirteet. Ulkonäöllisesti geenit taas on kyllä ihan onnistuneesti periytyneet, varsinkin Jocsulla on aivan unelmakauniit piirteet. Ja molemmilla on hymykuopat, mitä meillä ei ole kummallakaan!

Nyt pitäisi saada Dreamweaveri tekemään mun kanssa yhteistyötä. Plääh.

Tietokoneista tuli mieleen, uuden yrittäjän oppaassa oli hauskasti kirjoitettu, että jos haluaa jatkuvasti olla korjailemassa tietokonetta ja kaiken maailman bugeja, osta Windows-käyttis. Jos taas haluat että tietokone helpottaa työntekoasi, ostaa mäcci. Aamen.

7 comments:

KatjaL said...

Hienot tonttulakit! Ja ton väriset kulkuset sopii niihin kuin nenä päähän.
Joo, välillä kyllä tuntuu, että lapset eivät ole perineet yhtään hyvää ominaisuutta itseltä.
Tsemppiä sulle ja koita jaksaa ilta "riiviöiden" kanssa!

AnneM said...

mullakin ne ideat tulee ja menee, jos ei heti laita johku ylös niin yleensä ne menee jälkiä jättämättä eikä palaa.. meillä onneksi vauvakin vähän rauhoittunut syömisen osalta, tosin sillä on kamala nuha!! Alle kolmeviikoisena?? hitsi..

ainaoikein said...

Juu-u, ei ikinä enää windowskonetta kun mäkin makuun on päässyt. suosittelen vilpittömästi.

terveisiä kahden mäkin taloudesta

Susanna said...

Mä opin ensin käyttämään mäkkiä, kun mutsilla on aina ollut se työkoneena. Sitten kun opettelin käyttää pc:tä se tuntui aivan älyttömän vaikealta. Ja mä en tykkää siitä että windowsissa on niin paljon virheitä. Koko ajan tulee kaikenmaailman päivityksiä, mistä on vaikea tietää onko ne tarpeellisia tai mitä ne tekee. Ja pikkuhiljaa ne täyttää sun koneen ja pitääkin ostaa uusi kovalevy :/

Kyllä mä ajattelin mäkin hommata, ainakin sitten firmalle. Sitä paitsi mä tykkään siitä omenalogosta. Tulee aina mieleen Forrest Gump, kun se lukee kirjeestä että se sen kamu on ostanu sille osakkeita jostain omenayhtiöstä ;D

Carita said...

Oli tosi kiva nähdä !

Katja said...

Makeat tonttulakit! Pinkit kulkuset olivat piste i:n päälle.

Opiskelupaikassani oli suurin osa koneista mäkkejä ja kyllä niiden kanssa oli vähemmän ongelmia kuin pc-koneiden. Ja eikös Applen läppäreitä saa kivoissa väreissäkin? ;o)

Susanna said...

Carita, niin oli :D

Kvilla, sitä mä vähän funtsinkin, että voi sitten ottaa koneen niin että sopii sisustukseen :D