Friday, November 25, 2005

Viikon aikaansannos

On tässä:


Että en ole paljoa neulonut :D Tänään kun vähän tiirailin neulomuksiani "sillä silmällä", huomasin että Hertasta puuttui puikko... Onneksi en tehnyt hihoihin pitsineuletta, olis menny hermot! Oikeat silmukat sentään on helppo poimia. Arvaattekos mikä tässä on tulossa?

Yritysajatukset ottivat tänään ison harppauksen eteenpäin (ja pari taaksepäin). Kaikki alkaa selkiytyä. Mutta yritän nyt välttää tätä epätoivoisiin tilanteisiin joutumista, ja palkitsen itseni syksyn aherruksista pitämällä kunnon neulerikkaan joulukuun.

Viikko meni kyllä vikkelään, kun oli niin kiire. Varjopuoliakin löytyy, näin kolmena yönä painajaisia niistä matikan kokeista. Yhdessä unessa tajusin, että kun tehtävässä oli annettu lukujonon muutama termi, ja piti laskea ekat 40 termiä yhteen, niin olin laskenut vain ne yhteen mitä laskin itse, enkä ottanut ollenkaan niitä mitkä oli jo tehtävässä annettu. Tätä meinasin yöllä nousta tarkistamaan, mutta sitten onneksi tajusin, että ei ne olleetkaan 1-40 vaan 10-40 mitkä piti laskea, ja tein aivan oikein.....

Nyt mun täytyy mennä, tänään pitää tehdä ne hevitonttulakit...

3 comments:

Terhi said...

Hmmm, tutulta näyttää. :-) Ihanan lämmin punainen!

laurakoo said...

Kiitos odotetusta päivityksestä! :) Siit on tulossa jonkun ihanan muhkean neuleen etukappale?

Susanna said...

Terhi, joo tuon piti olla se, mutta koska kahden rivin perusteella laskettu tiheys saattaa mennä vähän metsään, varsinkin jos neuleessa on palmikkoa, niin siitä sitten tuleekin tuo mitä Laura ehdotti :D

Pöh. Milläs langalla mä nyt sitten tekisin ne. Täytyy varmaan mennä lankakauppaan huomenna. Mikäs olis hyvä korvike sille Kid classicille?